Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Wątek: Rozpoznawanie płci-propozycja rozwiązania

MaCbo
    Guest

Re: Rozpoznawanie płci-propozycja rozwiązania

Jeszcze mam pytanie do roberta.p. Dlaczego mamy robic to prywatnie, mailem a nie na forum? Rozumiem, ze chcesz pomoc, i chwala ci za to, ale chyba forum jest od tego, zeby dyskutowac. A przez czesto pojawiajace sie watki dotyczace plci "swiezy" terrarysta nabiera doswiadczenia z obserwacji. (praktyka czyni mistrza)
    Wiec nie rozumiem dlaczego takie posty sa kasowane, zamykane, opluwane. Przeciez nikt nikogo nie zmusza do czytania a nie daj bog odpowiadania.
    Pozatym, jak napisales nie dajesz 100% gwarancji, ze twoja opinia bedzie trafna, co jest logiczne. A opinia kilku osob zwieksza prawdopodobienstwo prawidlowej oceny.

robert.p.
    Guest

Re: Rozpoznawanie płci-propozycja rozwiązania

Dopiero teraz mam czas zajrzec wiec wypowiem sie jakie mysli przyszły mi do głowy po przeczytaniu tej całej dyskusji:moj pomysł był wczoraj rzucony "na goraco" i napewno nie jest najlepszym mozliwym rozwiązaniem.Po prostu jesli ktos chce to meila moze do mnie napisac.Najlepszą forma bylaby oczywiscie mozliwosc wypowiedzenia sie na forum-kasowanie postow po 1 dobie to chyba dobra mysl.Opinie wielu osob sa napewno lepsze niz jednej,bo dają wiekszą pewnosc.Osobny dzial to tez pomysł ok tylko malo realny.Jestem w kazdym razie otwarty na propozycje.I chetnie pomoge jesli ktos takiej pomocy potrzebuje,nic mnie to przeciez nie kosztuje adla kogos moze miec duze znaczenie.
    Pozdrawiam Robert

Uprawnienia umieszczania postów