Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Rozpoznawanie płci-propozycja rozwiązania

MaCbo
    Guest

Re: Rozpoznawanie płci-propozycja rozwiązania

Dziekujemy, ze zaoferowales swoja pomoc, jednak opinia jednej osoby to nie to samo co kilku osob.
    Czy az taki duzy problem stanowi pojawiajacy sie co jakis czas post?
    Ludzie, jesli temat wydaje wam sie nudny, nie chce wam sie na niego odpowiadac to rozwiazanie jest proste: nie czytac, nie odpowiadac, po prostu zignorowac zamiast pisac nic nie wnoszace, pouczajace bzdury.
    (dotyczy to rowniez moderatorow tego forum, czerpiacych, z tego co zauwazylem,
    perwersyjna przyjemnosc w zamykaniu kazdego posta)

Rozwiazanie, ktore podalem dziala na kilku innych forach, wiec nie rozumiem dlaczego nie mialoby tu zadzialac.

PLU
    Guest

W sumie też racja ale ja sie chyba upre co do nowego działu !!!!!!
    Bardzo by sie przydał i nie byłoby niepotrzebnych rozmów !!!!

Prosze moderatorzy tego forum przecież to chyba nie jest takie trudne a początkującym będzie lżej przecież wy też kiedyś zaczynaliście z jednym pająkim zapewne jak chyba każdy z kędziorem po pierwszej wilince i pewnie też mieliście pytania tak jak jakiś świerzy hodowca co szuka odpowiedzi na dręczące go pytania a wy zawsze zaczynacie z głupimi textami "FAQ" "Archiwum" przecież taki co pierwszy raz był na takim forum nie bedzie wiedział co to jest bo sam nie wiedzialem i pewnie większość też.

Ja też będe potrzebował pomocy takich osób jak Robert dlatego mówie i dopominam sie teraz bo widze co sie dzieje teraz i nie chce wiedzieć co sie stanie jak będe potrzebował pomocy.

Pozdro PLU

chrzanu
    Guest

no to lepsze juz jest to kasowanie co 24 godizny.
    bo nowy dział niepowstanie na 100% i nawet niema co o nim gadać, ewentualnie powstałby podwieszony jakiś posta ale napewno nie nowy dział, zapomnij.

PLU
    Guest

Szkoda bo byłoby dobrze

ketnip
    Guest

zapomnijcie o nowym dziale i podwieszonych postach to jak walka z wiatrakami, a co do kasowania postów IMHO nie powinno byc kasowania...., wkońcu to forum do zadawania pytań i prowadzenia dyskusji

chrzanu
    Guest

no w końcu podwieszone posty powstały a nazywają się 'najciekawsze wątki' a m mówimy o takich podwieszonych postach tylko rozpoznawaniu płic, ale w sumie mozna to umiesci w najciekawszych watkach. zreszta ketnip masz racje nowego działu nie bezie, zreszta ja tez juz to mówiłem.

ketnip
    Guest

chrzanu ale te podwieszone posty powinny być tu bezpośrednio na forum na samej górze jako pierwsze wątki...

PLU
    Guest

Ale co to da skoro nie można sie dla pewnosci zapytać bo od razu Block nie podoba mi się takie rozporządzanie forum przecież nikomu nie przeskadzają takie pytania tylko sie czasem zdażą forumowicze którzy nigdy nie byli początkującymi ale tak naprawde nie chcą pamiętać że nimi byli zresztą mi też nie przeszkadzają nie wiem o co niektórym chodzi

Pozdro PLU

ketnip
    Guest

ja byłem początkujący i sie do tego przyznaje, chociaż tu na forum nigdy nie zadałem tzw. "głupiego pytania", ja jestem za tym zeby nie kasowac postów a pomagać tym nowym...

PLU
    Guest

też jestem zdania kentip (sorki może być byk) i moge szczeże powiedzieć że hoduje troche pająki ale wszystkich rozómów nie zjadłem i nie kłuce sie z tymi co myślą że mają racje ja próbuje się z tego forum czegoś nauczyć ale już od pewnego czasu panuje tu nietypowa dla forum atmosfera ale trudno może niedługo sie coś zmieni.

Pozdro PLU

Uprawnienia umieszczania postów