Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Rozpoznawanie płci-propozycja rozwiązania

robert.p.
    Guest

Rozpoznawanie płci-propozycja rozwiązania

Sporo sie ostatnio o tym pisze i zdania na temat takich postow dwojakie.Rozumiem i modów ze kasują i mniej doswiadczonych ze chcą sie upewnic.Zeby było mniej tego typu tematów mam proste rozwiązanie:jak ktos ma wątpliwosci niech pisze meila z załącznikiem do mnie.Jesli dam rade to pomoge,nie widze zadnego problemu.Prosze tylko o dobrej jakosci fotki bo z byle czego to tylko zgadywanie.Na odpowiedz przyjdzie czasem ze 2-3 dni poczekac bo nie zawsze mam czas siedziec przy kompie,ale obiecuje ze fotki przeglądne i swoją opinie przesle.Mysle ze to dobre rozwiązanie-forum bedzie bardziej przejrzyste,a wy zyskacie moją opinie na temat waszego ptasznika-choc uprzedzam ze na 100% ze zdjecia nie zawsze da sie rozpoznac wiec opinia bedzie tylko czyms w rodzaju sugestii a nie dogmatu i powoływanie sie na mnie w razie jakiegos handlu,wymiany itp uwazam za niedopuszczalne.To bedzie tylko moja prywatna opinia do Waszej wiadomosci.Piszcie na mojego meila : robi18898@interia.pl bo z tpc meile w ogole jakos do mnie nie dochodzą
    Pozdrawiam Robert

chrzanu
    Guest

Re: Rozpoznawanie płci-propozycja rozwiązania

to byłoby dobre, forum czystsze, ludzie zadowlonie ale ty będziesz miał pełno roboty :/
    jeszcze dobrzeby było gdyby ludzie przesyłali zdjęcia w miare wyraźne, a nie robiotene telfonem... w jakimś złym ujęciu gdzie nic nie widac.

Tomek_Nie
    Guest

wow jaki dobry samarytanin ale i tak wydaje mi sie ze ludzie beda pisac dalej posty bo lepiej znac opinie kilku osob niz jednej osoby ... pozdrawiam

Archie
    Guest

ale Robercie ja uwazam (tak jak bylo w dyskusji na jednym z postow) ze najlepiej bedzie ze: post bedzie kasowany po 24godzinach od daty zalozenia. To jest mysle najlepsze rozwiazanie!
    Twoj pomysl jest rownie dobry. i milo slyszec takie slowa.tzn widziec

Jimbo
    Guest

Ja uważam że jednak lepiej dla takiego delikwenta jeśli się wypowie kilka osób, zawsze to większa pewność.

ir3k
    Guest

Dobry pomysł. Ale czy całkiem??? Miom zdaniem posty takie powinny sie pojawiać a co do ich kasowania(po 24h) to praca moderatorów. Jesli już mamy na forum taki post :
    - Im więcej osób na niego odpowie tym lepsze wyniki
    - Można sie na takich postach wiele nauczyć (chodzby przez korekcje błędu przez ludzi bardziej sie na tym znających)
    - Nie bede czekał na wylinke mojego pajaka skoro nadaża sie okazja do spróbowania określenia płci

Baku
    Guest

terz moge pomuc :] ale to jest kutkometrazowe ,, najlepszy byłby dziął osobny ..

PLU
    Guest

Baku jestem za twoim pomysłem i to by było najlepsze rozwiązanie tylko rozsądny Moder by sie przydał (taki który by sie za szybko nie denerwował) i osoba która umie rozpoznawać płci w jednym [ja niestety jeszcze nie jestem tak doświadczony ] i skoro Robert sie zgłosił pomóc to by mógł ten dział poprowadzić widze że często uczęścza na forum i jest w tej dziedzinie dobry i ma pomysły by to forum polepszyć i ułatwić życie początkującym (Jak to będzie czytał admin albo moder to niech sie zastanowi nad tym postem)

Takie jest moje zdanie bravo Robert i powodzenia początkujączym

P.S Ja nie zmuszam roberta w żaden sposób powiedziałem tylko to co uważam !

Pozdro PLU

chrzanu
    Guest

w sumie lepiej by było tak:
    żeby nie zasmiecać robertowi poczty to można by utworzyć nowy mail, którego właścicielem byłby robert i np 2 ochotników, i oni by sprawdzali płeci wysyłali wspólną odpowiedź.
    no chyba że chcesz robert miec zawalaną skrzynke 5 mailami dziennie.
    co prawda dzienie na forum tyle postów nie ma bo ludzie moze sie wsydza ze ich ktos zjedzie albo cos, a jak zobacza ze jest mozliwosc wysyłania mailu anonimowo to wszyscy się rzucą na hurrrra...

PLU
    Guest

Ja jednak zostaje przy swoim ponieważ zawsze ktoś inny by mógł wejść na dział i powiedzieć co mysli (oczywiście o płci a nie o terraryście lub pająku) taki specialny dział dla każdego kto ma problem lub kto chce być pewny i takeigo kto chciałby sie popisać umiejętnościami !!!!

Pozdro PLU

Uprawnienia umieszczania postów