-
Rozpoznawanie płci-propozycja rozwiązania
Sporo sie ostatnio o tym pisze i zdania na temat takich postow dwojakie.Rozumiem i modów ze kasują i mniej doswiadczonych ze chcą sie upewnic.Zeby było mniej tego typu tematów mam proste rozwiązanie:jak ktos ma wątpliwosci niech pisze meila z załącznikiem do mnie.Jesli dam rade to pomoge,nie widze zadnego problemu.Prosze tylko o dobrej jakosci fotki bo z byle czego to tylko zgadywanie.Na odpowiedz przyjdzie czasem ze 2-3 dni poczekac bo nie zawsze mam czas siedziec przy kompie,ale obiecuje ze fotki przeglądne i swoją opinie przesle.Mysle ze to dobre rozwiązanie-forum bedzie bardziej przejrzyste,a wy zyskacie moją opinie na temat waszego ptasznika-choc uprzedzam ze na 100% ze zdjecia nie zawsze da sie rozpoznac wiec opinia bedzie tylko czyms w rodzaju sugestii a nie dogmatu i powoływanie sie na mnie w razie jakiegos handlu,wymiany itp uwazam za niedopuszczalne.To bedzie tylko moja prywatna opinia do Waszej wiadomosci.Piszcie na mojego meila : robi18898@interia.pl bo z tpc meile w ogole jakos do mnie nie dochodzą
Pozdrawiam Robert
-
Re: Rozpoznawanie płci-propozycja rozwiązania
to byłoby dobre, forum czystsze, ludzie zadowlonie ale ty będziesz miał pełno roboty :/
jeszcze dobrzeby było gdyby ludzie przesyłali zdjęcia w miare wyraźne, a nie robiotene telfonem... w jakimś złym ujęciu gdzie nic nie widac.
-
wow jaki dobry samarytanin ale i tak wydaje mi sie ze ludzie beda pisac dalej posty bo lepiej znac opinie kilku osob niz jednej osoby ... pozdrawiam
-
ale Robercie ja uwazam (tak jak bylo w dyskusji na jednym z postow) ze najlepiej bedzie ze: post bedzie kasowany po 24godzinach od daty zalozenia. To jest mysle najlepsze rozwiazanie!
Twoj pomysl jest rownie dobry. i milo slyszec takie slowa.tzn widziec
-
Ja uważam że jednak lepiej dla takiego delikwenta jeśli się wypowie kilka osób, zawsze to większa pewność.
-
Dobry pomysł. Ale czy całkiem??? Miom zdaniem posty takie powinny sie pojawiać a co do ich kasowania(po 24h) to praca moderatorów. Jesli już mamy na forum taki post :
- Im więcej osób na niego odpowie tym lepsze wyniki
- Można sie na takich postach wiele nauczyć (chodzby przez korekcje błędu przez ludzi bardziej sie na tym znających)
- Nie bede czekał na wylinke mojego pajaka skoro nadaża sie okazja do spróbowania określenia płci
-
terz moge pomuc :] ale to jest kutkometrazowe ,, najlepszy byłby dziął osobny ..
-
-
w sumie lepiej by było tak:
żeby nie zasmiecać robertowi poczty to można by utworzyć nowy mail, którego właścicielem byłby robert i np 2 ochotników, i oni by sprawdzali płeci wysyłali wspólną odpowiedź.
no chyba że chcesz robert miec zawalaną skrzynke 5 mailami dziennie.
co prawda dzienie na forum tyle postów nie ma bo ludzie moze sie wsydza ze ich ktos zjedzie albo cos, a jak zobacza ze jest mozliwosc wysyłania mailu anonimowo to wszyscy się rzucą na hurrrra...
-
Ja jednak zostaje przy swoim ponieważ zawsze ktoś inny by mógł wejść na dział i powiedzieć co mysli (oczywiście o płci a nie o terraryście lub pająku) taki specialny dział dla każdego kto ma problem lub kto chce być pewny i takeigo kto chciałby sie popisać umiejętnościami !!!!
Pozdro PLU
Uprawnienia umieszczania postów