Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: jaki dla początkującego

chrzanu
    Guest

Re: jaki dla początkującego

dobra nie kłoccie się bo zaraz znowu bedzie burdel.
    Lukaszs - masz troche racji, nawet więcej od Archiego.

Lukaszs
    Guest

Ja wiem o co ci chodzilo ale marcinm moze nie wiedziec i przeczytal ze NIEjadowity a jak by dziewczyne ukasil to by byly pretensje bo mial byc NIEjadowity a nie MNIEJjadowity

PS. Krzyzak tez jest jadowity :]

PS2. Pan Arcie nie musial mnie od kretynow wyzywac :/

ir3k
    Guest

Sorrki teraz moja pomyłka Krzyżak jest z tych ''MNIEJ JADOWITYCH''

Archie
    Guest

Lukaszku alez sie nie denerwuj spokojnie. Po 1 ja nie klne w przeciwienstwie do Ciebie tego "wychowanego" po 2. czytaj a bedziesz wiedzial. po 3.. wiem ze nie wnosze niczego do tego forum.. nie musisz tego stwierdzac bo to jest oczywiste..
    z mojej strony moge powiedziec ze na tyle na ile sie "znam" chce pomoc innym. Od tylko co.. wiem tylko ze jesli doswiadcze wiecej interesujacych sytuacjami z m.in.pajeczakami bede w stanie powiedziec ze wniose cos do tego forum. Niestety jestem zbyt poczatkujacy zeby co kolwiek wniesc. Wiem jedno w przeciwienstwie do Ciebie Lukaszu ze jesli dla Ciebie to bylo glupie pytanie jakich jest 1000-ące to nie odpowiadaj poprsortu.. ale widac ze nie potrafisz okielznac swojej Wszechwiedzy.. i chcesz sie nam udowodnic ze znasz doskonale forum/wszystkie posty ale przeciez nie o to nam tutaj chodzi. Post byl odnosnie glupich odpowiedzi na rozne pytania. Np Twoja odp nie byla na miejscu MIMO faktu ze taki post sie powtorzyl nie raz. Z Atraxem_Robustus'em "uzgodnilismy" ze powtarzajace posty beda usuwane po 24godzinach. Czy tak Atraxie? jesli sie nie myle :P. Z drugiej strony przeprszam..mogles nie przeczytac tego posta i nie wiedziec o co chodzi.. ale z drugiej strony wiecej zrozumienia Lukaszu.
    Ps. jesli masz odpisac do mnie: Ej Ty wszechwiedzacy, to nie pisz bo to nie ma sensu.
    ponizenie osoby ktora szuka pomocy jest proste.. a tylko spowoduje ze potencjalny zainteresowany terrarystyka odejdzie stad i przejdzie na inne forum albo w najgorszym wypadku powie: co za dupki tu siedza w zyciu nie chce miec z takimi do czynienia. Nie o to nam przeciez chodzi.. ten temat juz byl poruszony.. nie bede mowil zebys Sobie go poszukal bo nie o to mi chodzi. a i nie mam zamiaru pouczac Cie :| ale przekazac o co w tym chodzi Tobie i innym.
    Zaraz pewnie dostane prywatnego maila od moderatora zebym pisal takie rzeczy gdzie indziej :P

esi
    Guest

on topic:
    oprócz brachypelm moge chyba spokojnie polecić również lasidore, chromatopelme, A. geniculate. Znajdziesz ich opisy na stronie.

Lukaszs
    Guest

Archie nie twierdze ze znam wszystkie posty ze jestem wszechwiedzacy (nie wiem z kad takie wnioski?>).

Po pierwsze PRIMO: moja odpowiedz dotyczy biezacego postu. W moim mniemaniu (i nie tylko) nie jest ona bezsensowna.

Po drugie SEKUNDO: to ty piszesz nie na temat bo koles pyta o pajaka na pocvzatek a ty co mu piszesz takiego mondrego :
    -"tylko zebys Ty niezszedl po Jej ugryzieniu na niespodziewany prezent " - co to ma byc? jak lubisz ironiczne uwagi to zmiataj z tad bo nie chodzi tu o dogryzanie
    - a to druga znakomita twoja wypowiedz odnosnie tematu , tylko nie tego co trzeba
    "--:lukaszs
    stary!! jesli masz wpieprzac sie w post kretynska odpowiedzia to lepiej tego nei rob NIE ODPOWIADAJ NA TAKIE GLUPIE POSTY!
    przeciez byl post odnosnie traktowania postow ludzi poczatkujacych ! ! !
    nagle musiales sie cholera wyrwac. myslalem ze wiekszosc przeczyta tamtego posta ale jak widac chyba albo nie przeczytany albo spoleczenstwo polskie jest nietolerancyjne dla pytan trapiacych innych..
    przemysl to albo przeczytaj tamtego posta."

I po TERTIO : idz na tamtego post i tam sie wykazuj a te pytania zostaw dla ludzi ktorzy staraja sie pomoc innym bo ty NAPEWNO TEGO NIE ROBISZ, co z tego wynika, twoje posty to ... ZERO wiec STFU

Aechie eot nie pisz wiecej do mnie.

Archie
    Guest

nie nazwalem kretynem. jesli tak zrozumiales Przepraszam Cie.

Archie
    Guest

staram sie LUkaszu.. staram..
    nikomu niczego zlego nie powiedzialem. wtracilem kawalek zeby nie bylo nudno :P
    a ten kawalek ani nie oznajmial ze zalozyciel posta jest glupi czy cos podobnego ani nie mial na celu nikomu dogryzc.
    to ze niczego nie wnosze na forum to wiem. ale sie staram. jak tylko cos wiem staram sie komus pomoc.
    nie mowisz tego powtarzac poraz drugi. Wiem co tutaj robie a jesli Ci sie nie podobam poprosrtu nie odpowiadaj na moje "teksty"
    a wogole i tak masz malo do powiedzenia czy pisze tak czy nie
    krzywdy nikomu nie wyrzadzam a tylko staram sie pomoc. a i pozartowac czasem mozna

Archie
    Guest

oki chrzanu juz sie nie kloce. przeprszam jesli Kogos urazilem. przepraszam ze nic nie wnosze do forum :] staram sie i nabieram doswiadczenia powoli. nic na chybcika.moze w przyszlosci komus pomoge.

Lukaszs
    Guest

Wiec Panie Archie skoro tak zarzarcie walczysz o pozadek na forum to chcialem ci przypomniec ze posty nic nie wnoszace do tematy nie powinny miec miejsca

ps1. Nie trzeba bylo wogule zaczynac tej dyskuski !!
    ps2. Paragraf trzeci regulaminu forum :]

---------------------------------------------------------------
    -reklama-

NUDNO CI ? . . wpadnij na Forum PAJECZAKI zawsze mozesz sobie pozartowac

Uprawnienia umieszczania postów