-
Re: jaki dla początkującego
na twoim miejscu kupiłbym http://www.terrarium.com.pl/ptasznikczerwononogi.php a dziewczynie druknął http://www.terrarium.com.pl/forum/faq/ptaszniki.php i po sprawie. Co do kupna polecam odbierać osobiście więc przez allegro też możesz ja kupowałem właśnie przez allegro od typa z mojego miasta. Tak się składa że teraz to już jest nawet mój "sąsiad" bo sie przeprowadził ulicę koło mnie:]
-
"wielkość" pająka liczby przy L oznaczają po której jest wylince czyli który raz zdjął skórę.
-
najlepiej kup jej jakąs brachypelme, polecam boehmei. ładna i nie sprawai problemów, niech sobie jeszcze poczyta twoja dziewczyna FAQ
dee jay - a ty nie pisz takich nazw bo widać że marcinm się nie zna i potem kupi diewczynie jakiegoś ephobopusa, a potem bedziemy czytać na forum że jego dziewxcyzna lezy w szpitalu bo chicął pajaczka pogłaskac.
-
Ir3k napisal: ">i niechce zeby niezeszła mi po ugryzieniu = Niejadowity, mało agresywny, spokojny, nie sprawiający kłopotów = Brachypelma ..."
---> NIEjadowity to tylko jak mu zeby jadowe wyrwiesz :>
marcinm napisal: "wiesz chomik to zabawka dla 5latka .."
---> wiesz pajak to NIE zabawka nawet dla doroslych :]
PS. twoje pytanie walkowane 1000 razy, wiec odpowiedz jest tu na forum w FAQ albo archiwum
pozdro
-
a ja kupuje tylko na allegro ,bo przynajmnije moge sobie pajaczka obejzec przed kupnem no i jakos bezpieczniej i pewniej... a tu sporo walkarzy siedzi ;P
-
no ja bardziej tutaj zaufam niż na allegro.
-
--:lukaszs
stary!! jesli masz wpieprzac sie w post kretynska odpowiedzia to lepiej tego nei rob NIE ODPOWIADAJ NA TAKIE GLUPIE POSTY!
przeciez byl post odnosnie traktowania postow ludzi poczatkujacych ! ! !
nagle musiales sie cholera wyrwac. myslalem ze wiekszosc przeczyta tamtego posta ale jak widac chyba albo nie przeczytany albo spoleczenstwo polskie jest nietolerancyjne dla pytan trapiacych innych..
przemysl to albo przeczytaj tamtego posta.
-
-
Archie kim ty K....A jestes????????? CO?
To ty sie wpiepszaz ta swoja wypowiedzia , nie musze dodawac ze kretynska!!!!!
Nie wnosisz nic do tematu tylko Mnie obrazasz.
co jest zlego w tym ze gosc napisal o niejadowitych pajakach a ja go sprostowalem bo NiE jadowite NIE istnieja??
co jest zlego w tym ze gosciu szuka zabawki dla dziewczyny a ja mu mowie ze pajak to nie zabawka zeby sie nie rozczarowal??
co jest zlego w archiwum i odrobina samoinicjatywy??
-
Drogi kolego chodziło mi o mniej jadowitego (ewentualnie może być pająk Krzyżak, jemu nie trzeba nic wycinać) ))
Uprawnienia umieszczania postów