Samaelu ja wole sie upewnic co do plci pajaka a nie miec tylko przypuszczenia ze to jest samiec albo samica
Samaelu ja wole sie upewnic co do plci pajaka a nie miec tylko przypuszczenia ze to jest samiec albo samica
Samaelu a boli cie to ze ty jestes taki doswiadczony a inny jednak woli sie upewnic na forum czy jednak ma racje ,jeszcze jedno to ze ciebie nie "rajcuja" pewne zeczy to nie znaczy ze innych nie "rajcuja",nie podoba ci sie temat postu to go nie czytaj .chyba jestes w stanie przeprowadzic taka prosta filtracje tematów.
mnie np nie przeszkadzaja posty typu "jaka plec??" ale jak juz ktos pisze takiego posta to moglby wyrazne zdjecie dac, a nie tak jak wiekszosc, tycie fotki i na dodatek nieostre, pewnie robione telefonem.
Popieram. Zwłaszcza w przypadku płci, początkującemu nic nie dadzą tutoriale itp.
a ja mam taki pomysł.
zrobmy podforum jakas galaz albo cos w tym stylu rozpoznawanie plci . komu sie bedzie chcialo pomoc to wejdzie i sie wypowie a reszta nei bedzie musiala tego czytac tamaty na glownych pajeczakach bedziemy natychmiast kasowac i po krzyku....
YasieQ no pomysl jest dobry ale niestety to nie dotyczy sie tylko rozpoznawania płci.
fajnie by jeszcze bylo jakby zrobic ogloszenia towarzyskie pajakowe do dzialu handlowego lub tu
Fakt
A jak to zrobić :P
Nie wszystko jest możliwe. To już nie od nas zależy.
przeczytalem post Roberta kilkanascie razy i co z tego?
a z tego to ze nauczylem sie okresliac plec MNIEJWIECEJ. dlaczego mniejwieceij? bo 100% pewnosci nie mam :] BO NIE MAM DOSWIADCZENIE ! ! ! ! ZROZUMCIE TO WRESZCIE WY WSZYSTKO WIEDZACY !
to jest zasadnicza roznica ! gdybym mial aprat to bym walil odrazy na to forum BO tutaj sa znawcy tego tematu. To cholera do kogo mam isc z wielka niewiadoma? Mam isc do terrarysty gdzies w Krakowie(paru jest) mam jechac przez caly Krakow po to tylko zeby potwierdzila sie moja hipoteza ze to samiec a nie samica? Po to jest to forum aby kazdy "nieswiadomy" Swojej wiedzy mogl dostac prosta, przemyslana odpoweidz od doswiadczonych terrarystow. To jest wlasnie to! I tego oczekujemy (JA bo ja tez jestem poczatkujacy). Prosze o wyrozumialosc. to u nas w Polsce nastalo glupie DOBIJANIE poczatkujacych bo dla doswiadczonych takie posty sa IDIOTYCZNE ! a le niezdaja Sobie sprawy ze to nie jest wyjscie i ze skoro ktos czegos nie wie(nie mam na mysli pytan typu kupie w dziale sprzedam oczywiscie!)to ma prawo sie zapytac a kogo ma sie pytac jak nie Czlowieka ktory przegladal odwloki/wylinki TYSIACE razy? To w koncu tacy ludzie sa pomocni!ale i nie tylko oczywiscie.TAk jak napisalem gdybym mial aparat cyfrowy pisalbym na to forum zeby miec pewnosc!
My Polacy nie posiadamy ZROZUMIENIA innych :/ i to jest bardzo bolesne. Zaskoczylo mnie ze Baku napisales tego posta. Jestem pod wrazeniem i w swojej odpowiedzi podziekuje za wstawienie sie .Tu nie chodzi o fakt ze z takim nastawieniem bedzie coraz mniej ludzi odwiedzalo forum. Forum beda odwiedzac liczne grupy indywidualistow jak kazde inne forum. Tym nie ma co sie przejmowac Najgorsze jest to ze postawa "wielkich" jest niewlasciwa. Rozumie ze to jest wkurzajace(te jakze banalne pytania) ale w koncu jestesmy tutaj wszyscy zeby sobie pomoc!
Na kazdym forum sa takie same bajki ! ! !
Wszedzie sa Ci doswiadczeni i poczatkujacy ! ! !
WIECEJ ZROZUMIENIA ! ! !
Jestem wdzieczny baaaardzo Robertowi za post z technika rozpoznawania plci ale niestety mi jako terraryscie bez doswiadczenia nie daje 100%'owej pewnosci..