-
Re: Irminia czy Cambrigdei??
To jest napewno irminka L5, już teraz cambidge wygląda innaczej. To ktoś się pomylił na twoją korzyść . Msz szczęście
-
hehe to calkiem przyjemnie dzieki za pomoc
-
Młode cambridgei i irmini są bardzo do siebie podobne. Ja bym poczekał jeszcze.
-
to mi przypomina węża w geancie który według sprzedawcy jest lampropeltisem a za cholere nie wyglada. Czasem na fakturze chochlik drukarski miesza nazwy a sprzedawcy w to wierzą... To ich błąd. A potem przez takich ja obrywam sklepem mięsnym)))
-
Ta na zdjęciu to napewno P.Irminia.I jeszce jedno ............jest duża różnica w ubarwieniu między irminią, a cambridgei ,nawet gdy są maluchami.Dojrzały samiec irminii przypomina P.Cambridgei-a,ale tylko przypomina.
-
To tak jak ja kiedys kupilem niby B.Albopilosum a okazal sie murinus Takie sklepy zoologiczne mnie slabia.....Pozdr
-
No wedlug mnie miedzy kedziorem a murinusem to jest roznica dosyc duza, natomiast co do trynidadzkiego i irmini to sa one bardzo podobne, ja zgadzam sie z Morda, poczekalbym jeszcze i nie ocenial gatunku zbyt pochopnie. Wydaje mi sie ze z 7 wylinka bedzie juz wsystko jasne na 100%. Pozdro
-
Jak pisalem wczesniej irminia i cambridgei sa takie same do 3 wyl.Pozniej juz widac roznice.Troche zwatpilem w swoja woedze ale znalazlem to : http://www.szaman.klub.chip.pl/gal_cambridgei.html .Chyba powinno rozwiac to wszelkie watpliwosci
-
-
jesli sie nadal ludzie zastanawiaja czy warto sie bawic w hybrydy to tu jest odpowiedz! kupujesz pajaka i sam kurna do konca nie wiesz co to jest, bo sprzedawca bawil sie w boga, a przy sprzedazy sie tym nawet nie pochwalil i sprzedal pajaka jako jednego z rodzicow.
jesli nabywca do konca sie niekapnie co ma i go nigdy nie doposci to pol biedy, ale jak to bedzie dalej krzyzowane to juz dobrze nie bedzie...
Uprawnienia umieszczania postów