-
z czego zrobić terarium dla ptasznika?
Mam pytanie z czego można zrobic terarium dla pajaka (kędzierzawy) znajomy polecił mi płyte osb ale gdy dowiedziałem się ile ona kosztuje to zrezygnowałem. Może macie jakiś inny pomysł??
-
Re: z czego zrobić terarium dla ptasznika?
no, zostaej ci jeszcze szkol lub pleksi, ale to jest drozsze od OSB, ktos zrobil z klockow lego lub mozesz kupic jakiegos duzego funaboxa.
-
Kup akwarium (za 30 pln dostaniesz wystarczająco duże) i dorób siatkę wentylacyjną, wrzuć jakiś korzonek i podłoże, i starczy.
Ehhh, ludzie, wykażcie się inwencją...
-
no to właśnie tak teraz mam ale chce zrobić mu troche ciekawsze mieszkanko niż zwykłe cztery ściany
-
jak dobrze poszukasz to znajdziesz okazje ze kupisz gotowe terra za 30 widzialem takie nawet na tym forum w dziale "sprzedam"
POzdro
-
spoko dzięki
Naraska
-
acha jeszcze jedno
to terorium nie mógłbym zrobic ze zwykłej płyty wiurowej?? lub jakiejś innej TAŃSZEJ "deski"??
-
a jakaś inna płyta np. zwykła wiurowa lub jakaś inna "deska"?
-
Pocięte, nieoszlifowane szyby na terrarium kosztują w granicach 10zl. Nie opłaca się robić terrarium dla pajaka z OSB.
-
a czy jakaś inna "deska" albo zwykła płyta wiurowa będzie dobra
aha czy jeśli zrobie np.z tej płyty wiurowej to polakierowanie jej bezbarwnym lakierem nie zaszkodzi mojemu pajakowi??
Uprawnienia umieszczania postów