Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: uciekla poecilotheria

BOOBO
    Guest

Re: ciekla poecilotheria

Rozmiar ptaszika nie ma nic do sily jego jadu. Maly ma taka sama sile jadu jak duzy

ketnip
    Guest

jad ma taką samą siłę od malucha do dorosłego tylko że jego ilośc jest oczywiscie mniejsza

bachus
    Guest

Taka sama moc, bo i skład jest taki sam niestety :/

SuperObiś
    Guest

Tego to nikt nie wie, testów pewnie nie robiono. Dla przykładu małe zmije zygzakowate maja bardziej toksyczny jad niz dorosłe, wiec niech was nie zmyli ich słodziutki wyglad.

angelo
    Guest

mam pisac prace licencjacka i prze tego pajaka nie moge sie skupic
    pocieszam sie tez faktem za do tej pory wszystko co mi ucieklo znalazlo sie w moim pokoju.
    karaluchy w szafie z ubraniami pajaki obydwa tez w pokoju jedynie dorosly swierszcz uciekl dalej no ale to wiadomo ze lubi spacerowac. nastawilem budzik na 2 w nocy zobczymy "co z tego wyjdzie"

ziu
    Guest

jedyne czego mozesz sie obawiac to nocka ;] zeby nie lazila po tobie i uwazaj na usta, czytalem kiedys w ksiazce o pajakach ze czlowiek w swoim rzyciu zjada srednio ok 10 pajakow w czasie snu gdyz lgna one do ust bo jest tam cieplo i wilgotno ;-)

Pozdrawiam.

bachus
    Guest

Heheh, ziu, no to pocieszające rzeczy opowiadasz, przynajmniej wiem, że jak mi zwieje regalis to jest już za wielka żebym mógł ją połknąć, od razu czuję się bezpieczniej z jej terrarium przy lóżku

ziu
    Guest

tez mam wszystkie terraria przy lozku ;] tyle paskud nad moja glowa ;] czasami spac nie moge, jak po przelozeniu pajak lazi i kombinuje :PP ale mam diodki niebieskie i widze gdzie sa te wieksze okazy :-D

p.s z tymi ustami to prawda.

Archie
    Guest

Panie terrarystki ubierac sie na noc :P

angelo
    Guest

archi chodzi ci zeby przynajmniej majtki ubieraly <hahaha> dobre

Uprawnienia umieszczania postów