-
Re: ciekla poecilotheria
Rozmiar ptaszika nie ma nic do sily jego jadu. Maly ma taka sama sile jadu jak duzy
-
jad ma taką samą siłę od malucha do dorosłego tylko że jego ilośc jest oczywiscie mniejsza
-
Taka sama moc, bo i skład jest taki sam niestety :/
-
Tego to nikt nie wie, testów pewnie nie robiono. Dla przykładu małe zmije zygzakowate maja bardziej toksyczny jad niz dorosłe, wiec niech was nie zmyli ich słodziutki wyglad.
-
mam pisac prace licencjacka i prze tego pajaka nie moge sie skupic
pocieszam sie tez faktem za do tej pory wszystko co mi ucieklo znalazlo sie w moim pokoju.
karaluchy w szafie z ubraniami pajaki obydwa tez w pokoju jedynie dorosly swierszcz uciekl dalej no ale to wiadomo ze lubi spacerowac. nastawilem budzik na 2 w nocy zobczymy "co z tego wyjdzie"
-
jedyne czego mozesz sie obawiac to nocka ;] zeby nie lazila po tobie i uwazaj na usta, czytalem kiedys w ksiazce o pajakach ze czlowiek w swoim rzyciu zjada srednio ok 10 pajakow w czasie snu gdyz lgna one do ust bo jest tam cieplo i wilgotno ;-)
Pozdrawiam.
-
Heheh, ziu, no to pocieszające rzeczy opowiadasz, przynajmniej wiem, że jak mi zwieje regalis to jest już za wielka żebym mógł ją połknąć, od razu czuję się bezpieczniej z jej terrarium przy lóżku
-
tez mam wszystkie terraria przy lozku ;] tyle paskud nad moja glowa ;] czasami spac nie moge, jak po przelozeniu pajak lazi i kombinuje :PP ale mam diodki niebieskie i widze gdzie sa te wieksze okazy :-D
p.s z tymi ustami to prawda.
-
Panie terrarystki ubierac sie na noc :P
-
archi chodzi ci zeby przynajmniej majtki ubieraly <hahaha> dobre
Uprawnienia umieszczania postów