-
Re: Forum
no przydałyby sie te podwieszone posty, trzeba by było coś zmienić z tym forum jak sie nie da tego zrobić, ale o tym na forum technicznym juz bylo kilka razy i to jest jak walka z wiatrakami, także nie ma na co liczyć...
-
Już kiedyś dałem wątek na temat wyszukiwarki ale raczej nikogo to nei zainteresowało:-( http://www.terrarium.com.pl/forum/re...&i=3153&t=3153
A dokładnie chodzi mi o taki rodzaj wyszukiwarki http://komputery.katalogi.pl/search.asp moim zdaniem jest naprawdę bardzo dobra bez problemu można wszystko znaleźć. Ostatnio szukałem tutejszą wyszukiwarką czegoś na temat kokosa to myślalem że mnei trafi bo nie mogłem nic znaleźć wkońcu zacząłem szukać "ręcznie" to znalazłem.
-
ketnip tak to jest. Na "moim" forum gdzie jestem modem też ze zmianami czekamy już chyba pół roku bo admin w... leci ale taki już jest ten świat niestety
-
dokładnie TOXYN ta wyszukiwarka nie ma nawet opcji żeby szukać w samym temacie, a to podstawa
-
sorry cos mi sie popierdzieliło z tą wyszukiwarką,
wyszukiwarka jaka jest to ważne ze jest, ale powinny sie tu znaleźć podwieszone posty
-
Podwieszanie postow duzo by pomoglo.no ale .... od czego mamy FAQ
-
Na pewno masz sporo racji, ale gdybym ja był modem, wywalałbym 5 razy więcej wątków. Ludzie są leniwi, po co będzie jeden z drugim używał wyszukiwarki, jak nawet analfabetom wtórnym nie chce się włączyć worda, żeby błędy poprawić. Przepraszam dysortografików i innych 'dys', ale wy też macie worda, którego możecie używać. Traktujmy się poważnie. Jeśli ktoś naprawdę chce się dowiedzieć czegoś na temat konkretnej rzeczy, to poszuka dalej, niż na tym forum. Jak wiadomo to jest forum internetowe, a internet to kopalnia wiedzy
Pozdro 4 all
-
błedy błedami,kazdy pisze tak jak umie, to jest forum terrarystyczne a nie polonistyczne,ale jesli wymagane sa akapity ,to niech bedzie, moze sie ludzie beda stosowac.dobrze wiesz Bachus ze nie o to mi chodzi.za to masz duza racje w tym jak ludzie traktuja innych ludzi no i wlasnie to uwazam za niepoważne.
-
Ludu czytajcie książki faq i wystko co wam wpadnie w łapy o iteresującym was dziale
-
Może i za bardzo się czepiam, ale czasami nie ma przecinków, do tego literówki i nie wiadomo w ogóle o co autor pyta :P
A co do tych, jak to określasz 'wszystkowiedzących' to też różnie bywa, przynajmniej osoby, które ja uważam za autorytety, żadko kiedy udzielają się w dyskusjach, a jak już to konkretnie na temat.
Może niektórzy chcą zaistnieć, uchodzić za forumowych specy albo zwyczajnie taki mają charakter, nie sądze, żeby się to miało drastycznie zmienić, okresowo była lepiej lub gorzej, takie życie.
Uprawnienia umieszczania postów