-
Re: Dziwne zachowanie Cabridgei L8 ;/
Cambridgei może dorosnąć po 8 wylince (chodzi mi o samca).
-
No wiec ruszalem go jakies 10 min chyba sie wkurzyl :P bo zrobil 2 kroki w lewo po czym wrocil w kont pozwijal sie i dalej lezy ....
-
Mi padła samica cambidgei po 7 albo 8. Wyliniała, jadła... zachowywała się normlanie. Po jakimś czasie dostała coś w rodzaju paraliżu, nogi miała wyprostowanie, nie mogła się ruszać. Po kilku dniach padła.
-
Tak jak mowi morda tyle ze w moim przypadku nie sa one sztywne, ale wyraznie widac ze pajaczek a problem z poruszaniem nimi bo jak troche go podenerwowalem to wystawil zeby i probowal zaatakowac tylko ruszac sie zbytnio nie mogl ;/
-
moze ma jakies problemy z ukladem nerwowym
np. cos go zre od srodka, ma wrodzona wade genetyczna, nowotwor ?
takie tylko spekulacje.....
mam nadzieje ze wstanie i pojdzie dalej....
-
No tak sie sklada ze nie pojdzie wyglada to tak jak by mial sparalizowane konczyny aczkolwiek cos tam czasem moze nimi ruszyc.
-
Ja miałem to samo z moim cambridgei L5 i padł .I jeszcze Haplopelme dopadło to samo i też zdechła.
-
mój też ma ostatnio cambridge takie strzały dziwne. dupa mu sie włóczy, włożyłem go do nowego pomieszczenia, póki co nie widze go przez jakiś tydzień teraz... zobaczymy co zastane :/
-
no z tego juz nic nie bedzie ... fakt zyje jeszcze no i to juz po lekku problem mozna mu jakos ulzyc w "cierpieniu" w sesie jak go w miare humanitarnie usmiercic ?? czy moze poczekac bo moze sie wylizac albo sam pasc??
-
Humanitarne usmiercenie=zamrazarka.
Uprawnienia umieszczania postów