Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Dziwne zachowanie Cabridgei L8 ;/

LUKa_
    Guest

Dziwne zachowanie Cabridgei L8 ;/

No wiec zaczne od poczatku w pondzialek kolo godziny 20 zaobserwowalem mojego cambridgei lezacego na plecach zdziwilem sie bo ostatnio wylinke przechodzil 12 stycznia (aktualnie jest L8) od tego czasu nic nie zjadl, ale czytalme ze takie wypadki sie zdarzaja wiec pomyslalem dziwne ale okej po jakis 3 godzinach jak do niego zajrzalem byl w tym samym miejscu ale juz nie lezal na plecach a siedzial na odwloku, tym bardziej sie zdziwilem. Na drogi dzien rano pajak noramlnie stal sobie na ziemi nie przeszedl wylinki wiec zaczolme sie troche martwic, a od wczoraj okolo godziny 22 lezy na boku przy sciance faunboxu i rpawie nie sie rusza czasme zmieni polozenie niektorych odnuzy ale to wszystko. Niestety nie posiadam aparatu wiec nie mam jak zamiescic fotki.

Zdarzylo sie wam juz cos takiego?? Spisac pajaczka na starty czy raczej z tego wyjdzie do tego czasu wylinki przechodzil bez problemu regularnie co 2 miesiace. Jadl i rosl na potege.

Jimbo
    Guest

Re: Dziwne zachowanie Cabridgei L8 ;/

Może to po prostu dorosły samiec i się napełniał ?

Jimbo
    Guest

Sprawdź, czy ma bulbusy.

Tomek_Nie
    Guest

luka- nieprzejmuj sie cambridgei tak sobie lubi czasem odpoczywac na ziemi i lezy sobie w roznych pozycjach ,na boku itp (bynajmniej u mnie obserwowalem bardzo podobne zavchowania) raczej nieprzej,muj sie tym .pozdrawiam

Tomek_Nie
    Guest

aha chcialbym jeszcze dodac ze moj pajaczek lezal tak na ziemi oparty o sciankibardzo czesto niezmieniajac pozycji . wydaje mi sie ze te pajaczki tak lubia odpoczywac ,

Bziak
    Guest

on niemoze napelniac bulbusow bo jest dopiero po 8wylince a samiec napelnia sie po ostatnie

LUKa_
    Guest

Do tego dochodzi jeszcze fakt ze praktycznie nie reaguje na bodzce zewnetrzne postanowilme poruszyc to lekko odsunol nogi i nic nawet nie proboje sie przesunac.

Tomek_Nie
    Guest

widocznie ma lenia albo lenia przedwylinkowego .niezawsze pajak musi biegac jak sie go ruszy .

Tomek_Nie
    Guest

luka- ale sprobuj go porzadnie wkurzyc i jak wtedy niebedzie probowal sie ewakuowac albo atakowac to znaczy ze jednak z nim cos nie tak !

Jimbo
    Guest

Baziak a czy ósma nie może być jego ostatnią ? Szczególnie że to nadrzewny.

Uprawnienia umieszczania postów