Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: SKUBANA!!!

ziu
    Guest

Re: SKUBANA!!!

Robert ma racje, ale niestety coraz wiecej ludzi traktuje hodowle pajakow, jako nowa zabawke. Ostatnio w pracy gosc mnie pyta czy nie chce odsprzedac pajaka, bo jego kolega chce, mowie pogadamy pozniej i mi mowi ze jego kolega chce hodowac cos oryginalnego i on mu powiedzial o mnie wiec padlo na ptasznikki, pytam czy gosc ma jakas wiedze a ten mowi a to trzeba miec o nich wiedze :PP no rece mi opadly i ptasznika oczywiscie takiej osobie nie zalatwie. Powiedzialem mu zeby kupil w sklepie moze go odstraszy cena, albo homik bylby dobry. Wiec trzymanie pajakow w takich warunkach calowicie mija sie z celem. Nie upychamy pajaka gdzie sie da, tylko w odpowiednie pomieszczenie. Lepiej jakbys juz kupil pojemnik na pozywienie, wywiercil dZiurki.

Pozdrawiam.

Matiii
    Guest

taka siatka się nie nadaje ponieaż jest zaletka i pajączek bez problemu ja podniesie :P można ją wjakiś sposub przymocowac
    do terarium.

tetsuo
    Guest

i historia sie powtorzyla...ona jednak nie jest silaczka i nie podnosi pokrywy bo postawilem 2 ciezarki. Dzisiaj rano znow jej nie bylo,a najgorsze to to ze wieczorem szukalem ubran i wszystkie z szafy wywalilem na ziemie i nie sprzatnelem (wielka kupa na srodku pokoju). Po szkole kazda koszuleczke przejrzalem az w koncu znalazlem ja w dzinsach. Teraz zalozylem jej siatke pod styropian(nie jest dobra bo jest chyba z wlokna szklanego ale ma oczka 2mm chyba) i teraz mam problem bo nie wiem gdzie ja taka siatke znajde metalowa,blacha perforowana odpada chyba ze ja sprzedaja inaczej niz w biofilu(tzn.nie w paskach po pare cm na 2m ale np. 30x20xm,pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów