-
Re: rozpoznawanie płci-abc dla każdego
u mojego poajączka z obserwacji wylinki wynika że to samiczka, ale ma dość chude i długie nogi. Czy to sie zmieni gdy dojrzeje?
-
Wygląda na samca,ale czy naprawde nie mozesz postarac sie o lepszą ostrosc?To wygląda jak zdjecie z sondy z Marsa z przed 30 lat.Postaraj sie troche z aparatem,daj ostre zdjęcie to napisza ci co to jest z pewnoscią 1000%
-
Świetnie stary ! GooD JoB właśnie o to Mi chodziło ^^
-
Świetna robota !!!! wielu osobom takim jak Ja to z pewnoscia pomoze mysle ze posty tego typu (czyli te naprawde dobre i pouczajace) nie poszlyby zapomnienie gdyby mogl powstac jakis osobny dzial z wybranymi dobrymi postami
Pozdro
-
Hej
Genialne, iscie genialne
Wlasnie tego mi bylo trzeba.
Wreszcie mam pretekst, zeby kasowac te wszystkie "zawalitematy" pt.: "prosze o rozpoznanie plci".
Podoba mi sie ta akcja z The Best Of,
Pododaje wszystkie tego typu posty Roberta i Awi do dzialu w sobote.
-
teraz jestem już w 200% pewien że mam dwa samce
-
Pac z całym szacunkiem-to moje ptaszniki,z mojej samicy, mam je od kokonu-widziałem je jako nimfy i wiem ktora to wylinka.Napisze tak -są po 6 wylince jako pająki-wiec nie licze tych 2 jako nimfy.Czyli pisze sie ze to pająk 7 wylinka.Są normalnej wielkosci,nie widze w nich nic dziwnego.Samiec ma 3-4 do dorosłosci a samica 5 -6 .Przeciez to zwykłe kędziorki,kazdy ich milion widział wiec w czym problem?
Pozdrawiam Robert
-
.. niestety, w tej chwili dysponuje olympusem c-120.(taka fotograficzna sonda z przed 30 lat )
Tym aparatem nie da sie zrobic zdjecia "makro" z mniejszej odleglosci jak 50cm.
-
Rewelacja.tego wlasnie potrzeba bylo ludziom.
-
no nie no spoko tak mi sie tylko wydawalo.. musisz je po prostu baaaaaardzo dobrze zywic
pozdrawiam!!
Uprawnienia umieszczania postów