Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: balbusy

Shinigami
    Guest

balbusy

witam, po czym poznac ze samiec jest napelniony?? czy jesli jest napelniony to nie bedzie robil "spermweb" ?? (bo po co??:P) Czy jak dochodzi do kopulacji to pajak oproznia cale "zbiorniki"?? Pytania takie bo kupilem samca i nie wiem czy on juz jest napeniony a jesli jest to chyba sie drugi raz napelniac nie bezie wiec moglbym czekac do usranej smierci

werni
    Guest

Re: balbusy

Witam.
    Samce czasem kilkakrotnie tworzą swoje pajęczyny i napełniają się, niezależnie od tego czy kopulowały czy nie. Podobnie zresztą nie ma ustalonych reguł kiedy napełni się po kopulacji - czasem zrobi to na drugi dzień, czasem za miesiąc (przypadek mojego sexturysty G.rosea).

robert.p.
    Guest

Samce napełniają sie czesto.Jak zaczekasz 2 tygodnie po kupnie to na 100 % bedzie gotow.No chyba ze to jakis staruszek ale wtedy to nic z niego juz nie bedzie.

Shinigami
    Guest

aha, no oki, w sumie to mi sie nie spieszy wiec problemu nie ma, myslalem tylok ze jak jest napelniony to sie juz napelniac nie bedzie

Awikularia
    Guest

Ale nie mozna "na oko" powiedziec, ze samiec sie napelnil. Po samych bulbusach tego nie widac...

Uprawnienia umieszczania postów