Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: JAk Przewiesc pajaka ??

beastman
    Guest

JAk Przewiesc pajaka ??

jaki jest teraz naj bezpieczniejszy sposob przewiezienia pajaka z poznania do szczecina ?? i jak na krotszy bo nie che mi sie czekac na lato bo chcialbym go juz miec teraz ale boje sie ze zamarznie. HELP ME !! ;P

ironkapela
    Guest

Re: JAk Przewiesc pajaka ??

PKP lub PKS.

PLU
    Guest

Ja proponuje PKS płacisz mało a pająk powinien w 100% dojechać sam dostawałem pająka przez PKS a jak chcesz go dobrze zapakować to wejdź na ten link :

http://www.arachnoboards.com/ab/showthread.php?t=16807

beastman
    Guest

ale na jakiej zasadzie pkp jak to dziala ?? ja zawsze poczta wysylalem ale latem jak bylo cieplo. i ile kosztuje ten przejazd PKP ??

madOx
    Guest

Wysylasz np. do Poznania. Szukasz polaczen Szczecin-Poznan, patrzysz na rozklad. Dogadujesz sie z klientem kiedy i o ktorej godzinie. Zanosisz pajaka do kierownika pociagu, zazwyczaj sa w pierwszym wagonie. Kosztuje to 25 zl
    Co do PKS to chyba musisz dac w "lape" kierowcy, bo PKP wypelniasz druk nadania

SDY
    Guest

Najbezpieczniejszy i najszybszy (chyba o to ci chodzilo kiedy pisales "na krotszy"...) jest sposob przewozu samochodem osobowym (no moze samolotem byloby szybciej...). Masz wtedy pelna kontrole nad warunkami pajaczka.

PMajdan
    Guest

Bystrzak z Ciebie

krzdab2150
    Guest

No ludzie, ja rozumiem z Rzeszowa, czy Suwałk do Międzyzdrojów - to jest problem, a cholera na tak krótkiej trasie!! Podejść do maszynisty i dać mu paczke i piątaka za fatygę! Jak za komuny! PKP się przecież nie zmienia!!

poza tym
    on chce go dostać, tak więc http://www.arachnoboards.com/ab/showthread.php?t=17422, ale to potem!

Nazar
    Guest

SDY poprostu wymiekam. Zajebista rade kolesiowi dales.... Zawiez pajaka samochodem:PP AHAHAHAHAHAHAHAHA

SDY
    Guest

No ale sam musisz przyznac ze tak jest najlepiej:P Glupi pytanie- glupia odpowiedz, proste...

Uprawnienia umieszczania postów