Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: To sie nazywa ostry seks :)

spider13
    Guest

Re: To sie nazywa ostry seks :)

Mamy jeszcze zamiar kupić samca geniculaty i cambridgei
    Ja osobiście jak mój samiec Boa constrictora dojżeje kupuje samice Boa i mam zamiar rozmnazać Dusiciele ale to za kilka lat.

smogg
    Guest

to ja sie juz pisze ))
    kiedy mozna sie spodziewac maluszków?

rastafaq
    Guest

No no no zacne plany, oblicz juz teraz ile zarobisz na Blondi, Rosei, Cambridge , Geniculacie moze za wirtualne pieniadze starczy ci juz na nowe trampki "admirały", albo na szczotke do czyszczenia sedesu.

spider13
    Guest

rastafaq no co ty nie powiesz Sam chcialbyś zarobiż na trampki i szczotke do sedesu poprostu nie masz i zazdroscisz !!

rastafaq
    Guest

No niech ci bedzie, że zazdroszcze, choc nie wiem czego ale tak pewnie jest.

krzdab2150
    Guest

Spokojnie. Lepiej nie dzielic skóry na niedźwiedziu. Coś będzie, to będzie, ale faktycznie popróbować warto, bo fajne przeżycie. Tak wogóle, to spider13 nie napisał, że mieliśmy dylemat gdzie - terrarium, wanna trochę małe, więc dopuściliśmy w ... pokoju na dywanie.

Pająki się tłukły, biegały i syczały - bardzo żałuję, że nie mam jak tego pokazać - to jak oglądanie wagi ciężkiej w boksie !

Ja osobiście mam taki dylemat:
    - dopuścić jeszcze raz - istnieje jednak ryzyko utraty samca
    - sprzedać samca - poczekać, a nuż się uda - właśnie - ktoś chce do swojej samiczki???
    - jak nie wyjdzie, to przecież nie jeden samiec na świecie....
    pozdrawiam
    Krzysiek

Vanaloon
    Guest

hehe... dopuść 5 razy a jak znam życie tego piątego pożałujesz... heh... jak coś z tgo wyjdzie napisz do mnie Q-ba007@wp.pl, to może kupię

Vanaloon
    Guest

Tak, to jak loteria. Fajnie by było jakby wam się udało ale z drugiej strony szkoda by było stracić dojrzałego samca, no a ztrzeciej po co mu ta dojrzałość jeżeli jej nie wykorzysta... pająk rodzi się i umiera z zadaniem podtrzymania gatunku, ja tam bym dopuścił a potem najwyżej żałował

Uprawnienia umieszczania postów