-
Re: To sie nazywa ostry seks :)
Mamy jeszcze zamiar kupić samca geniculaty i cambridgei
Ja osobiście jak mój samiec Boa constrictora dojżeje kupuje samice Boa i mam zamiar rozmnazać Dusiciele ale to za kilka lat.
-
to ja sie juz pisze ))
kiedy mozna sie spodziewac maluszków?
-
No no no zacne plany, oblicz juz teraz ile zarobisz na Blondi, Rosei, Cambridge , Geniculacie moze za wirtualne pieniadze starczy ci juz na nowe trampki "admirały", albo na szczotke do czyszczenia sedesu.
-
rastafaq no co ty nie powiesz Sam chcialbyś zarobiż na trampki i szczotke do sedesu poprostu nie masz i zazdroscisz !!
-
No niech ci bedzie, że zazdroszcze, choc nie wiem czego ale tak pewnie jest.
-
Spokojnie. Lepiej nie dzielic skóry na niedźwiedziu. Coś będzie, to będzie, ale faktycznie popróbować warto, bo fajne przeżycie. Tak wogóle, to spider13 nie napisał, że mieliśmy dylemat gdzie - terrarium, wanna trochę małe, więc dopuściliśmy w ... pokoju na dywanie.
Pająki się tłukły, biegały i syczały - bardzo żałuję, że nie mam jak tego pokazać - to jak oglądanie wagi ciężkiej w boksie !
Ja osobiście mam taki dylemat:
- dopuścić jeszcze raz - istnieje jednak ryzyko utraty samca
- sprzedać samca - poczekać, a nuż się uda - właśnie - ktoś chce do swojej samiczki???
- jak nie wyjdzie, to przecież nie jeden samiec na świecie....
pozdrawiam
Krzysiek
-
hehe... dopuść 5 razy a jak znam życie tego piątego pożałujesz... heh... jak coś z tgo wyjdzie napisz do mnie Q-ba007@wp.pl, to może kupię
-
Tak, to jak loteria. Fajnie by było jakby wam się udało ale z drugiej strony szkoda by było stracić dojrzałego samca, no a ztrzeciej po co mu ta dojrzałość jeżeli jej nie wykorzysta... pająk rodzi się i umiera z zadaniem podtrzymania gatunku, ja tam bym dopuścił a potem najwyżej żałował
Uprawnienia umieszczania postów