-
inkubator
ma ktoś może zdjecia gotowego inkubatora? Właśnie moja samiczke albopilosum złożyła kokon i chciałbym go inkubować. Z góry dzięki za zdjęcia i jakieś cenne porady
-
Re: inkubator
i jeszcze jedno pytanie jak lepiej go ogrzewać za pomocą kabla grzewczego czy żarówki?
-
Cze ja niestety nie mam fotki inkubatora, ale mam pytanko do ciebie. Jle czasu od kopulacji samica go zlożyła? dużo w tym czasie jadkła? Kopulowała raz czy więcej?
Bo mam tesz zapłodnionom albopiloske już od września i nie zlozyla jeszcze kokonu! Złoży go w ogóle?
Prosze odpowiedz mi na pytanka.
Z góry dziekuje i pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
moja kopulowała dokładnie 26 lipca. Dopuszczałem samca tylko raz. Jesli chodzi o apetyt to praktycznie nic nie jadła od czasu kopulacji. Kokon zauważyłem dopiero dzisiaj jak próbowałem ją wyciągnąć z kryjówki...
-
-
-
-
Hehe to maja może terz zrobi w końcu ten kokon!! :-)
juz raz ja dopuściłem jakoś na wiosne to po 2 miesiącach zrzuciła wylinke. to ja po ok miesiącu dopuściłem ponownie z bardzo dobrym skutkiem widziałem dokladnie moment zaplodnienia! A teraz czekam i czekam, ale widocznie tak trzeba.
pozdrowionka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
tu cos mniej amatorskiego. przydałby sie do tego może opis, wiele da sie wywnioskować, no ale mimo wszystko (tu prośba dla tych którzy już inkubowali).
-
Uprawnienia umieszczania postów