-
Re: B. albopilosum doszedl martwy
mam inne zdanie na temat poczty.
Ostatnio coraz lepiej pracują.
Jestem ciekaw, czy na paczce była adnotacja "ostrożnie"?
Jeżeli nie, to trudno wymagać szczególnego obchodzenia się z paczką - mają ich tysiące...
-
Co do wysylek to mysle ze sa to pojedyncze i zadkie przypadki , dzisiaj przyszedl do mnie pajaczek poczta , nie chcialem zeby sprzedawca go wysylal ze wzgledu na temperature nic nie bylo mi wiadomo ze przyjdzie ale musze przyznac ze byl dobrze zapakowany i dotarl caly i zdrowy
-
Mariusz z tym ostrożnie to nie był bym taki pewien, ja raz wsyłałem smithi l6 z opcją ostrożnie - gość wziął ode mnie paczke i zaczął nią telepac we wszystkie strony czy czasem tam nic nie lata, ja to normalnie myślałem ze mnie szlag trafi i jeszcze jak bym sie nie powstrzymał to gość by dostał w ry... przez ta szybę... także wiesz jak to jest, ale fakt że pewnie podczas transportu trochę może lepiej sie z tym obchodzą
-
Ja zimą nigdy nie zamawiam pająków poczta. Mam obawy do poczty nawet w lecie...
Co do rozwalonego odwłoka - widać pająk miał za dużo miejsca do ruchu i przy wstrząsie rozwalił sobie go o ścianke.
-
boze moj...ja dostalem pajaka dzisiaj,byal tak samo zapakowany nie wiem czy zyje,poczytajcie posta mojego HIBERNATUS na tym forum
-
Wiecie co Ten sprzedawca to naprawdę jest wporządku i powiedzial ze wysle mi 2 pajaczka jak sie troche ociepli bedzie chyba o wylinke mniejszy ale czy to teraz ma znaczenie??
-
Mi tez koleś powiedział że wysle nastepne i co cały czas wałki kreci ...Ale może ten będzie bardziej uczciwy
-
Kto ci tak powiedzial Gufi ?? Jaki sprzedawca nick??
-
nie wiemco Ci inni doradzą, ale już samo wysyłanie pająka w taką pogodę pocztą to debilizm w najczystrzej postaci. gratulacje dla profesjonalnego sprzedawcy:\
Uprawnienia umieszczania postów