Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: B. albopilosum doszedl martwy

Mariusz
    Guest

Re: B. albopilosum doszedl martwy

mam inne zdanie na temat poczty.
    Ostatnio coraz lepiej pracują.
    Jestem ciekaw, czy na paczce była adnotacja "ostrożnie"?
    Jeżeli nie, to trudno wymagać szczególnego obchodzenia się z paczką - mają ich tysiące...

Welpek
    Guest

Co do wysylek to mysle ze sa to pojedyncze i zadkie przypadki , dzisiaj przyszedl do mnie pajaczek poczta , nie chcialem zeby sprzedawca go wysylal ze wzgledu na temperature nic nie bylo mi wiadomo ze przyjdzie ale musze przyznac ze byl dobrze zapakowany i dotarl caly i zdrowy

ketnip
    Guest

Mariusz z tym ostrożnie to nie był bym taki pewien, ja raz wsyłałem smithi l6 z opcją ostrożnie - gość wziął ode mnie paczke i zaczął nią telepac we wszystkie strony czy czasem tam nic nie lata, ja to normalnie myślałem ze mnie szlag trafi i jeszcze jak bym sie nie powstrzymał to gość by dostał w ry... przez ta szybę... także wiesz jak to jest, ale fakt że pewnie podczas transportu trochę może lepiej sie z tym obchodzą

morda
    Guest

Ja zimą nigdy nie zamawiam pająków poczta. Mam obawy do poczty nawet w lecie...
    Co do rozwalonego odwłoka - widać pająk miał za dużo miejsca do ruchu i przy wstrząsie rozwalił sobie go o ścianke.

tetsuo
    Guest

boze moj...ja dostalem pajaka dzisiaj,byal tak samo zapakowany nie wiem czy zyje,poczytajcie posta mojego HIBERNATUS na tym forum

Kiedro
    Guest

Wiecie co Ten sprzedawca to naprawdę jest wporządku i powiedzial ze wysle mi 2 pajaczka jak sie troche ociepli bedzie chyba o wylinke mniejszy ale czy to teraz ma znaczenie??

Gufi
    Guest

Mi tez koleś powiedział że wysle nastepne i co cały czas wałki kreci ...Ale może ten będzie bardziej uczciwy

Kiedro
    Guest

Kto ci tak powiedzial Gufi ?? Jaki sprzedawca nick??

Foxtrott
    Guest

nie wiemco Ci inni doradzą, ale już samo wysyłanie pająka w taką pogodę pocztą to debilizm w najczystrzej postaci. gratulacje dla profesjonalnego sprzedawcy:\

Uprawnienia umieszczania postów