Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: B. albopilosum doszedl martwy

Kiedro
    Guest

B. albopilosum doszedl martwy

Zamowilem kedziorka L8 i przyszedl ale martwy z dziura w odloku byl zamknety w plastikowym pudeleczku okryty jakimis papierkami czy chusteczkami i na nich takie zolte plamy . Poradzcie co ja mam teraz zrobic pieniadze stracilem pajaka nie mam i nie wiem co teraz sprzedajacy zrobi i od czego to moglo byc spowodowane/?

Tomek_Nie
    Guest

Re: KEDZIERZAWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skoro mial dziure w odwloku ??? to zle zapakowal sprzedajacy ! i tylko i wylacznie tym to moglo byc spowodowane i tylko o to mozesz ,,kłócic'' sie ze sprzedajacym,tyle moge ci doradzic wszystko zalezy od sprzedajacego .pozdrawiam

daf
    Guest

Dlatego nie zamawia się przez Pocztę zimą i na dodatek od nieznanego sprzedawcy(jeśli on takim był).

Markoś
    Guest

i tu calkowicie zgodze sie z dafem. Ja w zime nie kupuje pajakow poniewaz jest zimno a szkoda mi kasy na PKP i wole poczekac do wiosny az zrobi sie cieplo a co do pajaka to calkiem mozliwe ze byl zle zapakowany ;/ szkoda pajaczka

Chytrus
    Guest

Re: B. albopilosum doszedl martwy

przedstaw sytuację sprzedawcy i poczekaj co on na to, chyba że zamówiłeś pocztą na właśną odpowiedzialnośc, jeżeli tak to przykro mi...

Atrax Robustus
    Guest

Istnieje duze prawdopodobienstwo, ze jest to wina sprzedawcy. Pajak, ktory jest wysylany paczka musi byc kompletnie unieruchomiony. Nie moze miec mozliwosci wykonywania zadnych ruchow. Jezeli sprzedawca jest pewny i uczciwy, to na pewno Ci to jakos zrekompensuje, chyba ze trafisz na takiego, ktory powie, ze dobrze zapakowal, a poczta nawalila (i ma do tego pelne prawo, bo widzialem juz, co potrafila zrobic z przesylka poczta).

Pozdrawiam.

Shinigami
    Guest

ehh, albo dac pare zl wiecej na kuriera, oni sa chyba bardziej delikatni od poczty polskiej

Atrax Robustus
    Guest

Mam zle wspomnienia jesli chodzi o kuriera... moze nawet jeszcze gorsze, niz te zwiazane z Poczta Polska.

esi
    Guest

kiedys był post o kurierach, podobno to samo co poczta. A co do zapakunku to pająk padł z powodu obrażeń mechanicznych, musiał sie poobijac w pudełku. Zima nie ma nic do tego.

TOXYN
    Guest

Po przeczytaniu takich postów cieszę się że mam ulicę dalej hodowcę nei muszę sie bawić w pocztę. Na twoim miejscu też starałbym się odbierać osobiście bo poczta to kawał.... i nei można im ufać nawet jeśli jest super zapakowany to może mu się coś stać.

Uprawnienia umieszczania postów