Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: dziwna aukcja (to nie jest reklama :)

Mieszany widok

esi
    Guest

dziwna aukcja (to nie jest reklama :)

FaUnA_BoX
    Guest

Re: dziwna aukcja (to nie jest reklama :)

no i co w niej takiego dziwnego?? tyle że napisał że jest oswojony w kontaktach z człowiekiem ale to już standard ...

ketnip
    Guest

no ostatnio to standard te oswojone pająki, a tak pozatym pewnie policja juz ma gościa na oku no bo przecież brachypelm nie można sprzedawać...

SDY
    Guest

Mozna sprzedawac, mozna. Trzeba miec tylko papiery na urodzenie w niewoli. A koles napisal przeciez ze pajak jest dopuszczony do obrotu w Polsce, czyli papiery takowe posiada... Na Allegro juz nikt nie ryzykuje pudeleczkami z Barachypelma jako bonusem....

ketnip
    Guest

no mógł napisac ale watpie zeby miał, to SDY z papierami to ja wiem ze można tylko że jemu pewnie chodziło o CITES, wogóle z tymi brachypelmami to szał...

Chytrus
    Guest

ja tam bym sobie kupił takiego oswojonego, tylko nie kędziora bo już mam oswojonego )), ale na przykład h.lividium, ciekawe czy je da się oswoić ??? ))

esi
    Guest

watpie żeby miał papiery, ilość tych pająków dostepnych na rynku sprawia, ze logicznie myślac... myśli sie, ze sa dopuszczone do handlu . po drugie - dziwi mnie wysoka cena (kedzior L6/7 bez okreslonej plci za ponad 40zł) , no i fakt oswojenia
    linka dałem z nudów, widziałem też gdzieś aukcje, w której sprzedajacy stwierdzał o płci na podstawie wielkości odwłoku.

FaUnA_BoX
    Guest

hehe to ja widzialem lepszy bajer że koleś napisał że poznaje że to samica po zachowaniu hehehe...

soltys_szczecin
    Guest

Nie rozumiem czemu dziwi Cie wysoka cena ... heh - przeciez ustalił ją kupujący poprzez zaoferowanie kwoty .....

Uprawnienia umieszczania postów