Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Wątek: STYGMATY? wybuchł?

x ray
    Guest

Re: STYGMATY? wybuchł?

....a moze było tak ..ale naprawde ne zgrywam się ...czesto obserwuje jak pajaki wydalaja odchody ...wypinaja odwłok napinaja sie i strzał ...poszło ....może podczas wydalania miał zator .... i przy silnym naprezeniu rozerwało odwłok bo sie nazbierało sporo odchodów które zablokowały odbyt ....no i stało sie..........śmiesznie brzmi ...trochę ,ale jak z wydalaniem u niego było ....?

Baku
    Guest

nicienie ??

Baku
    Guest

wsadz wszystko pod dobre 40 razy , jak nic nie znajdziesz ( a prawdopodobnie znajdziesz ) to dawaj pow sete z imersją

to napewni nie była rana ani ugryzienie ,,,

matii
    Guest

jakies dwa tygodnie to samo stalo sie z moja zaplodniona samica emilki.samica szykowala sie juz do skladania kokonu,az patrze pewnego ranka a ona lezy z wnetrzosciami na wierzchu.rozwalic odwloka nie miala o co,bo terrarium wielkosci 20/20/20,bez dekoracji,same szklo i torf.

pozdrawiam

FaUnA_BoX
    Guest

może w środku emilki jajka zaczeły sie przepoczwarzać...???

SDY
    Guest

A ty dalej ze pajaki sa jajozyworodne:P (joke)... Ale faktycznie pajaka szkoda... Wiem ze niektore blonkowki skladaja w pajakach jajeczka i wykluwajaca sie larwa pozera go od wewnatrz zywcem by pozniej wylezc na zewnatrz... U nas raczej chyba jednak takowych blonkowek nie ma...

Baku
    Guest

sa

SDY
    Guest

Ale takie co by ptasziki atakowaly? Moze sie takie cholerstwo zakradlo i zrobilo swoje...

SPeCTeR
    Guest

Z moim rufescensem samiczka, stalo sie wczoraj to samo... Miala 3 pekniecia na odwloku, jak to sie stalo, nie mam pojecia :/

Foxtrott
    Guest

mam od L1. tez podejżewałem pasożyty, ale na razie brak dowodów
    dam go w alkohol i w wolnej chwili dokładniej zbadam

Uprawnienia umieszczania postów