-
Re: rekord?? =)
laska, moj kumpel ma z tego samego miotu i u niego jest L6!! a moj L3.
Pozdrawiam Damian
daamiaan@poczta.fm
Telefon 508633790
GG 3214841
Być sobą i trzymać swego zdania
-
No mój smithi zaliczyl 5 miechów miedzy 2 i 3. A co do kupowania 2 pajaczkow, mam dwie parahybanki z tego samego miotu i przechodza wylinki (narazie u mnie 3) w te same dni
-
No to mój jest przypadkiem.Chciałem się upewnić.
-
Cofam to co napisałem poprzednio.Nie wiem jak mogłem coś takiego tu walnąć.Może Dymek macie różne warunki u swoich pająków.
-
moj murinus ostatnia wylinke przechodzil 5 miesiecy temu, a przed chwilka wylinial i jest juz L6 :P
-
nie sadze zeby to byl rekord moja geniculata z L3 do L4 lniala od czerwca do teraz i nie wime czy wtkniala bo ja sprzedalem bie nie mialem juz cierpliwosci do niej inne pjakai normalnie lnialy tylko ona jaka zacofana to jest rekordzistka niedosyc ze nie brachypelma to ille nie lniala
-
G. rosea, dorosła samica wyliniała i 3 miesiące poźniej wyliniała znowu. To jest rekord....
-
a moja od 05.04.2004 nie linieje i nie je..zaden tam rekord wiem..a tak tylko napisałem
-
U mnie tez byly roznice dosc znaczne w wylinkach u pajakow z tego samego kokonu. Jeden alpopilos byl L5, drogi L2 a u kumpla L6...:/ To sie nazywa rozwoj osobniczy.
-
Hmmm... ja mam boehmi L2 co wylinki nie miał już 6 miesięcy ale hoduję go dalej, t jednak brachypelma
Uprawnienia umieszczania postów