-
Co te pająki wyrabiają....
No więc tak. Zrobiłam jakis czas temu sliczne (wg mnie) terrarium dla samicy Brachypelma albopilosum. I norke ma, i kwiatek... No niestety, to, ze mi sie ono podobalo, to ona ma w odwłoku....
-
Re: Co te pająki wyrabiają....
Połaziła, posieciowała i stwierdzila, ze sie jej kompletnie nie podoba nowe mieszkanie. Postanowila wiec je przebudowac. No i w ciagu tygodnia usypala cos w rodzaju piramidy...
-
Dzisiaj terrarium wyglada tak, jak w zalaczniku - zdjecie robione kilka godzin temu. Lokatorka zadowolona z siebie, czasami cos tam przeniesie albo ulepszy. Nie smiem jej nawet tego terrarium przywracac do dawnego stanu, bo jeszcze sie gotowa obrazic, albo co...
-
Z kolei samica A. geniculata miala dosc monotonii w terrarium - posieciowala sobie troszke i malowniczo rozwiesila swoje dzieło... Sztuczna roslinke postanowila rowniez troche pomaltretowac...
-
Ale w ciąży zaczeła miec humory i pewnego dnia nie spodobala jej sie miseczka na wode. Postanowila wiec.... nie mam pojecia, co postanowila :/. Za to wydaje sie jej, ze wiszaca miska fajnie wyglada....
-
Po pewnym czasie stwierdzila jednak, ze moze trzeba by naczynie spozytkowac wlasciwie - miseczka wyladowala na dawnym miejscu, a samica od czasu do czasu z niej korzysta.
-
"Hmmm, a co mi szkodzi troche pobudowac.... A moze nawet zasypie miske????"
-
Heheheh, zdjęcia jak zwykle super, tak jak podpisy pod nimi DD
-
Bueheheh niezła historyjka, może komuś się chce z tego komiks zrobić?
Na tej fotce geni wygląda jak pies nad miską z whiskasem
-
Hahahah. A to dobre. I kto mowi ze kedziory sa nudne?? Wystarczy im ladnie terra zrobic i oserwowac jak je sobie modernizuja
Btw: ladne terraria Avi.
Uprawnienia umieszczania postów