-
Re: Komplikacje w wylinkach
A to nie deformacja, taki mi sie wyklul pajak. jest to Acanthoscurria geniculata, samica, ma 2,5 roku, wyklula sie u mnie. jej jedna polowa ciala jest normalna, druga troche inna. Z linienia na linienie te roznice sie poglebiaja. Az sobie ja zostawilam...
-
morda ?????? co z tą geniculatą co straciła zęby w wylince ????? bo nie moge znalezć na forum ?????
-
Dostawała malutkie kawałki mączników. Wyliniała chyba po poł roku czy jakoś tak. Urosła tyle co nic (praktycznie w ogóle nie urosła) i charakter po wylince miała taki jak najgorszy murinus. Na każdą rzecz się rzucała.... wiesz - przez prawie pół roku nie jadła a dla geniculaty to pewnie horror. Te pająki żrą ile i co się tylko da...
-
mi irminia po 7 wylince straciła noge, żyje sobie na szczeście, nie było zadnego limfotoku
-
Witam Moja geniculata (obecnie L6) stracila jednego zeba podczas wylinki ale normalnie poluje i wcina jak nie wiem np dzisiaj 2 swierszcze :P
-
Staciła zęba przy wylince?Hoduje pająki 9 lat i jeszcze czegos takiego nie widziałem.Moze złamac o szybe albo cos twardego ,ale przy wylince?
-
No a co w tym dziwnego :> Zdarza sie czasem.
-
byc moze,przeciez nic nie mówie Po prostu wsród tysiecy ptasznikow ktore sie przez ten czas przewineły przez moje rece nigdy czegos takiego nie zaobserwowałem>Zęby sa krótkie i zawsze bez problemu wyłaża z wylinki>Ale każdy ma inne doswiadczenia i dlatego nie neguje takiej mozliwosci
-
Mi sie to bynajmniej nie zdarzylo, ale czytalem o paru przypadkach...
-
Robercie, Morda mial taki przypadek, popatrz na zdjecia. Zreszta, ta A. geniculata chyba byla ode mnie.... Karmil pajaka kawaleczkami macznikow, az pajak przeszedl kolejne linienie i jest z nim wszystko w porzadku. Ja sie tez nie spotkalam z czyms takim.
Przyznam sie, ze zdjecie dosc makabryczne.
Uprawnienia umieszczania postów