-
Re: Linienie w obiektywie
Dzien po linieniu. Jak widac na zalaczonym zdjeciu, barwy pajaka sa bardzo wyrazne, ostre i kontrastujace ze soba. Za to stary oskorek jest dosc wyplowialy i mniej kolorowy.
Na zdjeciu niedojrzaly samiec Brachypelma boehmei.
-
No, no Awi - piękne zdjęcia
-
fajne zdjęcia naprawdę mi się podobają ,szkoda ze moja G.rosea nie chce linieć
-
no nareszcie ktoś przerwałte bezsensowne posty o kędziorach, zaczyna siętu robić coraz to ciekawiej pod względem fotek, szkoda tylko że i tka mówi o żeczah jak linienie, czy rozmnażanie, a nie np o sposobie polowania czy cośtakiego, a jeżeli chodzi o polowanie to poszukam linka bo mam gdzieś fajny ciekawy (j.ang) gdzie jest idealni zobrazowane i napisane jak ptasznik poluje czym się kieruje itd.
-
A tu B. Albopilosum niedługo po tym jak wstał na nogi. Obok widać dywanik z pajęczyny i wylinkę.
-
Bardzo przepraszam ale chyba skasowałem komuś niechcący posta z kędziorem po wylince. Nie trafiłem myszką - jeszcze raz bardzo przepraszam.
-
Hehe. Nie ma sprawy, wrzuce jeszcze raz
To kędzior niedługo po przejściu 6 wylinki, obok dywanik i wylinka.
-
Mi dziś wyliniały 2 pająki a w sumie w styczniu już chyba z 10... ale to i tak malutko.
Tutaj i ja się dorzucę. Samica Theraphosa blondi, 6 wylinka.
-
Często zdarza się, że pająk linieje na boku. Tutaj Citharischius crawshayi, 2 wylinka. Liniał na boku, identycznie przeszedł też trzecią wylinkę. Nic mu nie jest, wariuje nadal....
-
Uprawnienia umieszczania postów