-
-
Re: Uwaga, bo dziabne ;)
heh... ostatnio moja samiczka usambary zrobiła coś dziwnego: zaczęła mnie straszyć i... położyła się (a raczej klapnęła) na "grzbiecie"(dość komicznie to wyglądało)
moje pająki coraz bardziej mnie zadziwiają
-
Piękne zdjęcia, dzięki temu wiele osób może uniknąć dziabnięcia
-
Pikne i już, brawo!!!!!!!!
-
witam
hmm.. bardzo ciekawe uwagi na temat p.irminia.
moja dojrzała samiczka jest bardzo spokojna. ostatnio przenoszenie jej do nowego pomieszczenia (może zaraz umieszczę jakieś fotki w dziale Zdjęcia) wyglądało tak, że trzeba ją było popychać lekko pensetą na co ona wykonywala kilka powolnych kroczków i znów czekała na jeszcze zero agresji.
z kolei samiec p.irminia... wystarczy podnieść pojemnik a on już stoi w przepięknej pozycji grożącej (przepięknej, bo ma takie długie nogi i takie małe kiełki) i przebiera kłami. śmiesznie to wygląda: jak by próbował pozbyć się kawałka mięsa, który utknął gdzieś pomiędzy zębami.
a poniżej zdenerwowany kędzior samiec:
-
Piękne zdjęcia. Mi ostatnio groził smithi L-4 !!!
-
No prosze. Tyle sie pisze o pobudliwych pajakach, a ja pierwszy raz slysze ze irminia jet taka agresywna. Kiedys chcialem kupic mojej dziewczynie irminie bo jest ladna i podobno "w miare łagodna" . Ale by bylo.
-
-
Skoro p.irminia to jeden z twoich najagresywniejszych to ja biore od kolegi murina za darmo bo on kupil i sie boi
-
to po co Kolega kupowal, nie czytal zanim dokonal tranzakcji? przeciez WSZEDZIE jest napisane ze to "ostry" ptasznik. Pozdrow Kolege :P
ps. dobrze ze nie oddal po fakcie czyli jak w temacie :P dziabnieciu :/
Uprawnienia umieszczania postów