Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: jak brać na ręce

morda
    Guest

Re: jak brać na ręce

Nie brać...

A nie lepiej przy przekładaniu np. brać do pudełka? Trzeba od razu w łapy? :/

daf
    Guest

Kurde pac buracznika mi ukradłeś

WeNsU
    Guest

zalezy o jakim pająku mowisz...

PrzemekB
    Guest

Jestem ciekaw czy jak bedziesz powoli zbliżał rękę do pajączka aby go złapać to czy Cie nie pomyli z jedzonkiem i nie dziabnie ... no ale możesz spróbować ... :] ....

Baku
    Guest

ja proponuje od tyłu :]

SDY
    Guest

Hehehe. Jakto jak?? Za nozki!! Za ich 3 pare dokladnie. No co wy tak nie robicie? Ja zawsze jak wyprowadzam moje pajaki na spacer to je wlasnie tak lapie:P:P

bujacznik
    Guest

hmmm.... to wszystko bardzo ciekawe, ale odebraliście mnie źle. Tylko żartowałem z tym straszeniem. Tak przy okazji to jestem posiadaczem młodek lasidorki (4,5 cm).

No dobra czy jest tu ktoś kto chociaż próbał brać swoich pupili na ręce.

Tomek_Nie
    Guest

tyle osob sie wypowiedizialo siedzacych w terrarystyce nawet po kilka lat i niewierze ze zadna z tych osob niebrala pajaczka na reke ?( z tego co wynika to chyba nie ?) no ale ja wam niewierze hehe pozdrawiam

Tomek_Nie
    Guest

dlaczego odrazu myslicie ze dla szpanu on chce sobie tego pajaczka wziasc na reke ? moze go poprostu cos korci do tego no niemowcie ze was nieciaglo nic aby sobie wziasc pajaczka na reke ? przeciez niemusi spac odrazu na ziemie i sie zabic ... pewnie zaras mnie zbesztacie hehe czekam i pozdrawiam

daf
    Guest

Ja swojego byłego samca boehmei nosiłem na ręku, a teraz to obecne jak narazie tykam palcem.

Uprawnienia umieszczania postów