Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: jak brać na ręce

bujacznik
    Guest

jak brać na ręce

Nie wiem jak powinienem brać pająka, tak żeby nie nie zrobić mu krzywdy (i przy okazji sobie). Nie zrozumcie mnie źle, widziałem zdjęcia, ale nie wiem czy powinienem go chwycić gwałtownie czy powoli.

PS: Fajnie byłoby postraszyć siostrę albo mamę

Mefisto
    Guest

Re: jak brać na ręce

Wróć jak zmądrzejesz.

A póki co poczytaj sobie TO

TylerPL
    Guest

Pająka nie powinieneś brać na ręce od tego zacznijmy. A jak już się uprzesz i będziesz chciał nadal to chwyasz delikatnie za karapaks między 2 a 4 parą odnurzy, lub w terrarium zaganiasz go na otwartą dłoń i pozwalasz mu po prostu po niej chodzić. Ja osobiście nie brałem ani razu swoich pociech na ręce i jakoś dobrze się z tym czuje!

Vagansmen
    Guest

branie pająka na rękę nie ma sensu (tym bardziej branie pająka na rękę dla szpanu), jeszcze stanie się coś złego jemu albo tobie i po co ci to. koniec kropka

Theraphos
    Guest

Nie bierz pajaka i tyle Jak chcesz cos brac na rece to kup sobie myszke lub szczura

Awikularia
    Guest

Dla postraszenia mamy lub siostry (w profilu masz napisane 19 lat, ale przedtem pomyslalam, ze masz 12...) najlepszy bedzie gumowy pajak....

Foxtrott
    Guest

między 2, a 3 parą odnóży jeśli już
    wszystkie ruchy przy zwierzętach wykonuj powili (chyba, ze sytuacja jest nadzwyczajna).
    jak już ludzie mówili i mówić pewnie jeszcze będą branie na ręce nie jest wskazane. na razie się powstrzymaj a z czasem zrozumiesz, że to nie był najszczęśliwszy pomysł

pac
    Guest

kolego buracznik.... eee tzn bujacznik.. pajaka sie nie bierze na rece..

Markoś
    Guest

a moze moderatorzy powinni juz to zamknac ????

po co brac pajaka na rece ?? dla szpanu mozesz wziasc chomika albo myszke

TylerPL
    Guest

Hehe... Taki błąd mi się walnął w poście... Wiadomo że chodziło mi o 2 a 3 parę... Chyba że chłopak po przeczytaniu mojego postu nie sięgnął po rozum do głowy i jednak postanowił wziąć pająka na ręce miedzy 2 a 4 parą odnuży, chociaż nie wiem jak by to zrobił, ale pająk by raczej cało z tego nie wyszedł. Tak więc jak już mówiłem nie tylko ja:

NIE BIERZ GO NA RĘCE!!!

Uprawnienia umieszczania postów