-
wylinka - kiedy można przenieść?
Moja Avicularia wczoraj wyliniała - jest teraz L3. Zrobilem jej nowy domek i chciałbym wiedzieć kiedy mógłbym ją przenieść. WIem że pająkowi po wylince musi stwardnieć pancerz - dlatego moje pytanie. Jesli uważacie że ten post jest głupi, albo śmieszny to prosze go usunąć. Z góry dziękuje za odp. ;]
-
Re: wylinka - kiedy można przenieść?
Ja swoją (też l3) przeniosłem już następnego dnia, gdy zaczęła sobie łazić po pojemniku.
-
-
Jak już to chitynowy oskórek :P
Możesz przenieść na drugi dzień. Nie są wtedy aż takie dzikie...
-
Sorka zawsze mowilem pancerz i mi to zostalo. Dzieki za odp
-
Juz przenioslem Versi - Ladnie wyglada i chyba nawet zaczyna robic gniazdo
-
tez przenosilem versi na nastepny dzien po wylince (tylko nicznm nie szturchalem i ogolnie staralm sie jej nie dotykac - zrobilem to tak ze sama przeszla :])
-
A ja mam takie pytanie: czy dalej trzymać moją Irminia L4 w taki pojemniczku czy ją przenieść gdzieś indziej? do więszego. Dla porównania wielkości jest wykałaczka.
Ona sobie zrobiła gniazdo tuż pod powierzchnią tak więc ma mało miejsca i do czego ją przenieść jeśli wogóle? Niecały tydzień temu lniała.
-
TylerPL mozesz juz ja przeniesc a gdzie to juz od ciebie zalezy byle pojemnik byl wysoki
-
Jakiś fauna-box? Ale jakiś mniejszy. Możecie podać jakieś przybliżone wymiary terra...? Chodzi o wysokość
Uprawnienia umieszczania postów