-
Re: Budowa kokonu-pare fotek
Fajne fotki. Dodam, ze mialam przyjemnosc widziec te lasiodorke z kokonem osobiscie - mam nadzieje, ze sie Robercie nie gniewasz za zdradzenie tego . Ja mialam juz sporo kokonow, ale jeszcze nigdy nie udalo mi sie zaobserwowac, jak samica go robi. Zawsze jest tak, ze wyjezdzam na kilka dni, a jak wracam, to samica ma juz kokon w zebach .
-
Niezla robota Robert!!pozazdrosciles Awi??)....naprawde fajne fotki i pomysl.Pozdrawiam i dozo na Swiebodzkim
-
NIe mogą tu byc tylko posty typu-moj kędziorek nie je juz 3 dni!!!Mam troche fotek to niech i inni pooglądają.Troche ruchu nie zaszkodzi temu forum,a pozatym to dla mnie doskonala zabawa.Nie ma w tym żadnej rywalizacji,a juz napewno nie z Awi.Odpadam na starcie w ilosci gatunków A pozatym nie o to chodzi w terrarystyce
Pozdrawiam Robert
-
może by tak poprzyklejać te posty, żeby zawsze były pod ręką dla nowych terrarystów, którzy bezmyslnie walą coraz durniejsze posty
pozdr. xeper
-
Rany kota, jaka rywalizacja???? Ja mialabym z kimkolwiek rywalizowac??? A jeszcze z Robertem? Nie, no bez przesady... Chyba jestem za stara na takie cos Nie rywalizuje ani w ilosci gatunkow, ani w ilosci zakladanych tematow. Kazde z nas ma inne doswiadczenia i dobrze, ze sie tym dzieli. Ja nie chce miec najwiecej pajakow na swiecie, mam takie gatunki, jakie mam, bo ptaszniki zwyczajnie kocham - i chcialabym rozmnazac cos innego, niz te najpopularniejsze gatunki... Mam w planach album (pisalam o tym, wyjdzie na wiosne), kiedys moze ksiazke (ale to za ładnych kilka lat) z fotografiami... Zadna rywalizacja z nikim i KROPKA. To miłość :P.
Uprawnienia umieszczania postów