-
Re: a. geniculata - początkujący/ średniozawansowany
ja sie zanudziłem od smithiego przez cały okres pobytu u mnie nic nie zjadł ) (1 mieśiąc). I zamierzam sobie kupic geniculate tylko nie wiem czy dużą czy mała?!?!?!?!
Doradćcie
-
Kup sobie ze 2-3 geniculaty. Są teraz tanie po 1 wylince :P
-
To chcesz zostać przy kędzierzawym? Ba - myślisz, że "kędzior" Ci paznokcia nie przebije? :P
-
Na początek można polecić chromatopelme spokojnie. Ładny, słaby jad, robi dużo sieci, dużo je, żadko bywa agresywny, ot taki pajączek w sam raz
-
Chromatopelma? Wiesz - widziałem pare Chormatopelm i to zazwyczaj nerwowe pająki.... do spokoju im daleko.
-
Heh, jak będziecie odradzali chromki, gienie itp. to nigdy nie skończy się sezon na kędziora :P
-
Teraz wiem,ze z pajakow jako drugiego kupilbym Cyclosternum fasciatum ,a nie ktoras z brachypelm.Uwazam ,ze jest to dosc interesujacy pajak moj poki co jest jescze "szkrabem",ale obaczymy :]
-
Kup po ok 6,7 wylince- nie jest jeszcze duzy i maly tez nie jest - w sam raz
-
morda, zgodze sie, że troche narwowe, mają takie dziwne szybkie zrywy jakby chciały uciekac, ale jakos sie powstrzymują. ogólnie chodzi mi o to, ze są bardzo ciekawe, a przy tym mało szkodliwe pajaki (no i nie mają tak wielkich kiełków jak genia
Uprawnienia umieszczania postów