Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: A teraz cos o rozmnazaniu ;)

Masa
    Guest

Re: A teraz cos o rozmnazaniu ;)

Fajne fotki i wyjasnienia Awi- nasza pajakowa mamo )

Samael_
    Guest

Nie bede pisal,ze fajne fotki bo napisalo to 10 przede mna :P Dawno nie widzialem tak dobrego topicu :].Moje gratulacje

Ps. Aniu na zdjeciu z mlodymi C. fasciatum widze swojego "prezenta" !!

Awikularia
    Guest

No bez przesady Masa, bo sie poczuje jak stara krowa.....
    Mam okolo 3 tys. zdjec - w wiekszosci samych pajakow, ale czasami uda mi sie cos zaobserwowac. Za kilka dni dodam inne tematy (oczywiscie odpowiednio ilustrowane fotografiami) - teraz na razie nie, bo za duzo tego bedzie na raz .

Zibi
    Guest

Awi - nigdy nie jest za duzo :>

SDY
    Guest

Kolejny poscik do the best of forum. Czekmy na nastepne takie "rozruszania forum":P

x ray
    Guest

........ no tak ...super ..Ty pomysl lepiej nad wydamiem kolorowego albumu ..lub ksiazki o temetyce ptaszników ...z wystawianych przez Ciebie postów wynika ze dysponujesz spora dokumętacja ..foto i opisy ...nic tylko wydawać ksiazki. ...

bronek997
    Guest

mam pytanie w jaki sposób przenosisz młode tych szybszych gatunków (Pterinochilusy, Peocilotherie) żeby ci na dom się nie rozeszły ???
    ja swoje szybsze spajdery przed przekładaniem do lodówki na 30 min. wkladam, ale czy można by tak zrobić z małymi pająkami (zaraz po L1) ???

krzdab2150
    Guest

A czy można zadać takie pytanko: jeżeli ktoś nie zaobserwował "napełniania" samca, to czy można domniemywać, że jest napełniony, a może się wogólne nie napełnić??
    Kupiłem samczyka grammostoli na giełdzie (od avi zresztą, hehe) - na razie sobie jest młoda samica po wylince gotowa, pekluję ją świerszczami, ale czy coś z niego będzie - avi - proszę ty znasz najlepiej tego samca...

Awikularia
    Guest

Krzdab, ja posredniczylam w sprzedazy, to nie byl moj samiec.
    Album o ptasznikach, ktorego jestem wspoltworczynia, wyjdzie na wiosne (niestety, na plycie i w Czechach).

Uprawnienia umieszczania postów