-
Re: Ozywienie forum - co w terrariach nam wyrasta ;)
No, no... Ladne, nie ma co. Nie tak dawno temu ktos chcial zrobic the best of forum. Mialy bys tam posty te najlepsze, wyjasniajace wiekszosc pytan. Proponuje ten tez tam umiescic...
-
jestem za zeby to umiescic przyda sie poczatkujacym
-
ja też żałuje że nie mam aparatu, pokazałbym kilka moich grzybków i pleśni, przedwcozraj wymieniałem podłoze u murinusa bo pleśn sie wdała, a u irmini grzybek się posiał.
-
a tak BTW to co wy robicie w tych terrariache ze to wam rosnie?
-
Te grzybki kapeluszowe wyrosly u mnie w jedna noc. A plesn - nie bylo mnie miesiac, a moj maz duzo i dlugo pracuje, dlatego do pajakow zagladal przez ten miesiac 2 razy. I odkryl wlasnie to, co jest na zdjeciu w pudelku A. geniculata.
Nic nie sialam, a czy halucynogenne, to nie sprawdzalam; nie ciagnie mnie do takich eksperymentow .
-
To pewnie pająki same sobie te grzybki wyhodowały, mają tyyyle czasu i nic do roboty
A tak na serio to bardzo ciekawe, że w terrarium może wyrosnąć owocnik.
Ja się jeszcze z czymś takim nie spotkałem.
-
Mrowki potrafia grzybki hodowac, a co dopiero pajaki :]
-
Avi ty to masz tych pająków dóżo i jeszcze wiecej jak ja u siebie miałem 25 to miałem problem i sie niemogłem połapac noo ale teraz zmniejszyłem chodowle i jest git
piekna plesn nie ma co
-
fiuuuu skad ja to znam.. na wigilie u rosei wyrosl grzybek, 2 dni pozniej byly 4ry, nie mialam czasu posprzatac na sylwestra posprzatalam, tydzen pozniej widze prawie cale stado - w tej chwili terra wyszorowane mam nadzieje zadnych pieczarek i halucynkow nie zobaczyc hehehe
Awi swietne okazy naprawde
-
No tak... pleśń zdaża się chyba u każdego :-/
Uprawnienia umieszczania postów