-
Boehmei a piasek
witam czy Brachypelma Boehmei może żyć na piasku?? ale takim bardzo bardzo zadkim?? bo posiadam taki i mysle ze ladnie by to wygladalo ale nie wiem czy mu to nie zaszkodzi...
-
Re: Boehmei a piasek
Piasku?? ale jakim ? takim z plaży ? ... wątpie zeby to był dobry pomysł ... polecam mieszaninę torfu i włókna kokosowego...
-
-
W naturze chyba zyje na piasku... Wiec nie powinno byc problemu.
-
JA BYM NIE DAWAL GDYZ (NIE WIEM CZY TO PRAWDA) PAJAK MOZE SIE UDUSIC JAK MU WEJDZIE PIASEK W JEGO PRZETCHLINKI KTORE SA PO STRONIE BRZUSZNEJ A ON SAM SOBIE NIE JEST W STANIE GO WYGRZEBAC, ALE NAJLEPIEJ POCZEKAJ JAK KTOS BARDZIEJ BIEGŁY W TEMACIE SIE WYPOWIE
-
Po pierwsze nie krzycz.... Po drugie kto ci tak naopowiadal?
-
popierwsze nie krzycze tylkozapomnialem wylaczyc caps lock po drugie kiedys grzebalem po sieci znalazlem taki opis dotyczacy podloza dlatego tez pisze ze nie musi byc to prawda-nie wiem
-
no taki z plaży i właśnie też coś mi sie kiedyś o oczy obiło że może sie udusić no ale przecież boehmei żyje na piasku nie??...
-
kiedyś panował taki pogląd, ale wg mnie to nieprawda
-
jest to nie prawda z tym że sie udusi, a jak ktoś nie wie nic na ten temat to najlepiej niech sie nie wypowiada - mój murinus juz żyje na piasku kilka miesiecy i jakoś mu nic nie jest
Uprawnienia umieszczania postów