ja tak to sobie przeczytalem i jestem tylko ciekaw czy po ".....postanowiłem skonczyc to przedstawienie i walnołem go do terrarium (pudelka )" coz z Vagsnsa zostalo,
ech, :-(
ja tak to sobie przeczytalem i jestem tylko ciekaw czy po ".....postanowiłem skonczyc to przedstawienie i walnołem go do terrarium (pudelka )" coz z Vagsnsa zostalo,
ech, :-(
Ej poziom inteligencji widze nieprzekracza tu za wysokiego poziomu (oczywiscie na naszą niekożysc działa ponczos-szaman i jeszcze 13 ksywek) chciał bym sie dowiedziec kto zaczoł, mam pająka robie co chce a ten DeF ponczos-szaman...... sie czepnoł ze jestem dzieciak i mam kupić pająka ktury mnie zabieje ..... niezajmuje sie tym długo i zaczynam od łagodnych i łatwych w hodowli pająków . SKOŃCZ TEN TEMAT a nie sie jeszcze bedziesz sie tym rajcował przez najbliższe miesiące. I po co ty to tu wkleiłeś (co to ma wspólnego z tą stroną )
1. Wkleiłem to ponieważ mnie rozbawiło, nie dodając żadnego komentarza który mógłby Cię obrazić.. Zaczęło się dopiero gdy kazałeś robić innym to co sam robisz na codzień ("pierdol...... się w głowę).
2. Drugi albo trzeci raz powtarzam że pod woimi wypowiedziami podpisuję się swoim nickiem. Zawsze.
3. To że zaczynasz od łagodnych pająków to bardzo dobrze. To że piszesz o nich jakieś śmieszne pierdoły to już gorzej.. Przeczyta to jakieś dziecko i kupi sobie kur.. murinusa żeby wzmocnić doznanania..
4. Co mają wspólnego pająki z forum m.in. o pająkach?? Idąc Twoim tokiem myślenia to chyba NIC.
5. Przestań już pisać głupoty, bo na początku tego tematu mogłeś być uważany za jakigoś śmiesznego niedoświadczonego kolesia ale im dalej tym "lepszą" opinię sobie wyrabiasz..
Ehhhhhh, miałem się tutaj nie odzywać ale widzę, że zaczynasz pomawiać Ponczosa o coś, czego nie zrobił.
Pisałem kilka razy, że Ponczos to nie ja i vice-versa. Pisałem też, że jak będziesz chciał mnie tutaj znaleźć, to bez większego problemu mnie znajdziesz. Jak widać - przeliczyłem się licząc na Twoje zdolności. Tak więc to raczej poziom Twojej inteligencji nie przekracza wysokiego poziomu. Powiedziałbym wręcz, że nie osiąga nawet średniego.
Piszesz na swoim blogu jakieś idiotyzmy, żeby się rajcować komentarzami dzieciaków nie wiedzących nawet jak wyglada ptasznik a później się dziwisz i obrażasz na cały świat, że ludzie mają z tego wylew. Obraź się na siebie, bo to Ty napisałeś a nie my.
I zajrzyj wreszcie do tego słownika, bo bycie analfabetą naprawdę nie jest cool ani trendy. Wiem, że w tej chwili tego nie pojmiesz i będziesz bronił swojego joł joł stajla gangsta fak, ale uwierz mi chociaż na słowo. W przeciwnym razie za jakiś czas będziesz miał niemiłą niespodziankę i nawet pokątnie załatwiony papierek na dysleksję nic Ci nie da.
MOWIE CI PEDALE *****.. a zreszta glupi jestes co ci bede pisał <nara>
To był cytat z regulaminu, jakbyś nie wiedział.2). Kultura wypowiedzi obowiązuje wszystkich. Całkowity zakaz przeklinania, obrażania użytkowników Forum!
Zresztą ten temat i tak niedługo stąd zniknie jak znam życie i albo go zamkną albo usuną tak więc nie masz się czym bulwersować.
Jeżeli zniknie to będzie niesprawiedliwe!! Powinno zniknąć klika postów z wulgaryzmami i to wszystko. Gość jest głupi i pisze głupoty. Gdy temat będzie skasowany to tylko on na tym zyska.. a tak to przynajmniej ma nauczkę żaby myśleć co pisze i nie robić z siebie idioty..
P.S. Do moderatorów: mam nadzieję że weźmiecie to pod uwagę. )
Wlazlem na tego bloga...Cos takiego jak ortografia nie istnieje :] Malo tego tam widnieje wpis z 2005 jako data otrzymania pajaka,a w profilu jest ,ze w terrarystyce od 2003 r - zadnych gatunkow zwierzat tam nie ma :] Mistrzostwem swiata jest jednak ucieczka pajaka po 30 min. od otrzymania.Jestem pelen podziwu :]
Tożto tylko jakoby było "wyrywanie lasek na spidera", ino cosik nie po naszemu. Muszę się wyedukować w tym "joł, gangsta narzeczu" by zrozumieć o co w tym wszystkim chodzi - taka głupia dygresja/agresja ;-)
PaCZeK_1988, trochę kultury, dajesz doskonały przykład jak zwulgaryzowana jest hh-subkultura. Samemu sobie nie pomagasz, a bardziej szkodzisz. Wystarczyłoby kilka rzeczowych kontrargumentów z Twojej strony, a nie wyskakiwanie i rzucanie mięsem.
Gdziech idiotów sieją? Rodzić przecierz się nie mogą...
Aha po co to wkleił, bo pośmiać sie mozna.
I już wiem czemu cs spadł tak nisko :-] teraz gram tylko na LANie...
Zamykam ten burdel...