-
Re: Nie mogłem się powstrzymać.. :P
uzekla mnie jego historia
-
Heh gdyby on Polcię wziął na rękę. A to wogóle musi być jakis mały gnojek, który kupił go dla szpanu i żeby "suczki" za nim latały.
-
daf napisał(a):
> Heh gdyby on Polcię wziął na rękę. A to wogóle musi być jakis
> mały gnojek, który kupił go dla szpanu i żeby "suczki" za nim
> latały.
>
ja kupilem kilkadziesiat i jakos nie zdalo egzaminu, nie lataja za mna suczki ;/ chyba je wyrzuce bo po co mi tyle.............
-
Może psiaczki latają?? :P Żart.
-
''zaczelo sie robić gorąco gdy po opadnieciu emocji'' ''on zaczoł wspinac sie po ręce pod rękaw'' ''ale byłem twardy''
Może go to podnieca?Albo powstało no zboczenie?Chodzi mi o takie przeżywanie.
-
Pewno pająk pokazał kły i wtedy ten gość pomyślał że chce mu dać buzi ... hmmm.... czemu nie !! ...
-
nie wiem ja w tym nie widze nic śmiesznego
-
WEŹCIE SIE W GŁOWE P*pip cenzura*. ponczos to zapewne szaman "ksywa z bloga" zjechali go u mnie to zeby nieczuc sie niedowartosciowanym to postawił tu taką głupote (zapomniałeś buziek skopjowac)
-
A może Ty spróbujesz (czołem w kant stołu proponuję)?? A teraz po kolei:
1. Gdybym miał zamiar udzielić się na Twoim blogu podpisał bym się swoją ksywą, nie jestem z Mossadu żeby działać pod 15 ksywami.
2. Przekonaj mnie dlaczego mam pierd..... się w głowę?? Napisałeś coś KRETYŃSKIEGO i nie masz nawet żadnego argumentu na poparcie swoich pierdoł.. Masz?? Słucham!!
3. Twoi znajomi też hodują pająki?? Może też mają blogi..?? Nie ma jak towarzystwo wzajemnej adoracji. Współczuję zwierzakom.
Ale coż.. Tak już jest - prawda w oczy kole - broń sie śmieszny człowieczku i bluzgaj dalej ku ogólnemu rozbawieniu pozostałych!!
-
oj dzieciaczku sam sie.... PUKNIJ w glowe..
Uprawnienia umieszczania postów