-
Nie mogłem się powstrzymać.. :P
..przed zacytowaniem wiadomości z bloga (czy blogu - nawet nie wiem jak się odmienia nazwe tych głupot - ogólnie mówiąc o blogach) Paczka_1988 na który trafiłem zaglądając do jego profilu:
Maciuś VS Hunter (stage one) 10.1.2005 21:24:29
nie bez powodu wkleiłem na dole cechy mojego pająka. Oturz/ż dziś wziolem pierwszy raz mojego pająka na rece (czułem sie tak jak bym nauczył sie jeździć na roweryku ). Czułem sie bardzo fajnie, zaczelo sie robić gorąco gdy po opadnieciu emocji przypomniałem sobie o tym co przeczytałem na wszystkich stronach o pająku ptaszniku rasy VAGANS (ponizej napisane tzn w poprzedniej nocie tam troche go ułagodnili ). Starałem sie byc ostrożny ale on zaczoł wspinac sie po ręce pod rękaw :/, zatrzymałem go drugą ręką, łaził po mnie więc postanowiłem skonczyc to przedstawienie i walnołem go do terrarium (pudelka ). Rodzice już wiedzą nawet tata , myśle nawet ze się ucieszył . Ok ide spać . AA jeszcze jedno gdy chodził mi po ręce wystawil zęby jagowe (takie piekne) ale byłem twardy, po chwili schowal je i łaził dalej pa
-
Re: Nie mogłem się powstrzymać.. :P
W końcu CSowiec.. ) Q]|[A Play More ProMode. )
-
a co ma piernik do wiatraka???
-
Nic. )
-
-
Ja pierdziele wziął pająka na rękę - super :-)
-
-
jaaaaa jaki men wzioł pająka na reke chyba bede musiał mu złozyc hołd
-
jak to co ma piernik do wiatraka tyle samo liter
-
Wiatrak -> Młyn -> Mąka -> Piernik - dla ścisłości.
Uprawnienia umieszczania postów