-
Rosea L3
wiem ze dorosla G. Rosea czesto robi sobie glodowki trwajace bardzo dlugo... i mam w zwiazku z tym pytanie... jak dlugo moga trwac glodowki takiego malucha po L3?? jest to tylko moja czysta ciekawosc... wiem ze nie lubicie takich glupich pytan ;P i sorki za to...
-
Re: Rosea L3
Zależy... na to nie ma reguły. Jeden będzie jadł jak oszalały, drugi przez pół roku zje mącznika.
-
kurde dokłądnie tak jak morda powiedział moze nie jesc miesiadz a moze nie jesc 2 dni zalezy
-
to wszystko wiem... chodzi mi o najdluzsze glodowki takich maluchow... wychodze z zalozenia ze Rosea L3 nie ma tak dlugich glodowek jak duzo wiekszy np L9...
-
nie zdziwił bym sie jak by ze 3 miechy nie jadła
-
Pająk pająkowi nie równy. Może jeść na okragło, moze nie jeść przez dłuzszy okres. Nie jest powiedziane że dany pająk z określonego gatunku robi sobie głodówki o określonej długości. Wszystko zależy od usposobienia danego zwierzęcia, temperatury, wilgotności itp.
-
Moja Rosea L3 od zakupu 27-11-2004 zjadła tylko jedną pinkę 16-12-2004 i od tamtej pory nie chce jeść. Jedynei mam nadzieje że mi nie padnie z głodu:]
-
mam B.Emilia co nie jadla od sierpnia... juz nie wiem co robic z nią , jak cos zje to chyba otworze szampana
-
-
Uprawnienia umieszczania postów