Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: the best of

Predator
    Guest

Re: the best of

Jak najbardziej za

ziu
    Guest

uwazam dokladnie jak morda juz dawno bysmy tu porobili przyklejone posty jak by sie dalo co niestety w tym systemie sie nie da. Prosby kierowac do bossa Nooka.

Mazzi
    Guest

Pomysł jak najbardziej godny zrealizowania!!

Maniak
    Guest

Wszystko fajnie, ale: to było już wałkowane co najmniej 2 razy i nie wyszło. A dla czego? Na to pytanie odpowiedzi nie znajdziemy - możemy się jedynie domyślać, że po prostu komuś się nie chce.

Oczywiście jestem ZA (ale wrodzony pesymizm nastawia mnie do tego sceptycznie)

Vagansmen
    Guest

No to żeby było jasne: ja też oczywiście jestem za, pogratulować znakomitego pomysłu werni

Theraphos
    Guest

Ja też za, jednak czy NOOK sie zgodzi?? Oto jest pytanie(i czy mu sie bedzie chciało?

bachus
    Guest

Jeśli się nie da zrobić przyklejonego na stałe posta to przynajmniej założyć takiego i wkleić gdzieś na stałe widoczny link (np przy dziale 'pajęczaki'). No i post musiałby być zamknięty, co by wiara nie śmieciła w wartościowych wiadomościach, bo jakby każdy zaczął dopisywać swoje 5 groszy to by było to co zwykle :P

werni
    Guest

Brawo bachus..

Jedyne co tak naprawdę jest potrzebne to link do spisu ciekawych tematów na stronie głównej forum (obok FAQ, systematyki i spisu moderatorów). Aktualizacją spisu mogą się zająć moderatorzy, więc nikt nie będzie tam śmiecił.

Rola NOOKA ograniczyć się może tylko do dodania linku na stronie i ewentualnego udostępnienia miejsca na serwerze na zebranie fotek do tematów, żeby nie poginęły na prywatnych stronach.

Na dobry początek jedyne czego potrzeba to kilku chętnych do przekopania się przez archiwum w celu wyszukania zaginionych skarbów

Jak już taki spis powstanie to wtedy będzie można zacząć marudzić NOOKOWI :]

smogg
    Guest

good idea

ziu
    Guest

mysle ze Nook sie zgodzi, moze niech kilka osob przeszuka archiwum i jak cos znajda wrzuca do posta zbiorczego i moderatorzy to przeskanuja i wybiora te najcenniejsze posty na ktore tak wielu poczatkujacych szuka odp.

Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów