Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: the best of

werni
    Guest

the best of

Witam.
    Na forum pojawiają się co jakiś czas ciekawe rzeczy.. Ot chociażby ostatnia kartoteka roztoczy Dark'a, albo piękne zdjęcia poglądowe wylinek, alternatywne sposoby rozpoznawania płci itp tematy.
    Takie posty wiszą kilka dni, a jak znikną z pierwszej strony nikt już tam nie trafia (to pewnie przez tą ogólna awersję do guziczka "szukaj"..). Co prawda moderatorzy obiecują odsyłać tam ludzi, ale na obietnicach się kończy a odsyłanie sprowadza się do FAQ i archiwum.

I stąd pewien pomysł..

Może by tak zorganizować jakiś dział gdzie trafiałyby tego typu wartościowe posty i były pod ręką dla przyszłych pokoleń?
    Wiem że wymagałoby to trochę poszukania, które ktoś by muiał wykonać, ale po zebraniu tego wystarczyłoby podpiąć to obok FAQ na forum i wszystkim byłoby łatwiej.

Pomysł oddaję do oceny szanownych forumowiczów..

Dark Raptor
    Guest

Re: the best of

Dokładnie.
    Gdyby umieścić jakiś dział (przyklejony post w obrębie pajęczaków) ze zdjęciami wylinek - określanie płci, FAQ (w łatwiejszej do znalezienia wersji niż malutki zielony napis) + foty roztoczy, terrariów itp. To może rozwiązałoby chociaż w jakimś stopniu problem "kędziorkowania" - tu jestem idealistą ;-)

Diabolo
    Guest

jest za... pomysl bardzo dobry

BooYaKa
    Guest

Ty to nie jest głupie

_Andrzej_
    Guest

Bardzo dobry i wartościowy pomysł. Jestem za!!!
    Niech powstanie jedno źródło dobrych i cennych informacji.

morda
    Guest

Tak - można by zrobić jeden temat, w którym będą odnośniki do cennych tematow tu na Pajęczakach. Ale jak zrobić taki "przyklejony" temat nie wiem. Zapytajcie Nooka - He's the boss here.

cyclosternum
    Guest

popieram tak powino sie zrobic i może jeszcz powiększyc ten znaczek szukaj bo chyba nie wszyscy go widzą :-p

Markoś
    Guest

tez jestem za bardzo dobry pomysl werni

spider13
    Guest

Ja jestem za to świetny pomysł

dr1zzt
    Guest

Jestem totalnie ZA.