Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: jadowity ------->>>>>>> niejadowity

ironkapela
    Guest

Re: jadowity ------->>>>>>> niejadowity

No tak, tylko pod warunkiem ze ptasznik nie zdechnie z glodu czekajac na kolejna wylinke.

chrzanu
    Guest

na nowo ucinac. no więc mówie, ze zęby by się regenerowały po wylice i trzebaby je ucinac. Pająkowi podajemy mały pokarm, pocięte mączniki, a enzywy trawienne robią swoje, są przeiceż w pajaku a nie w zebach.

kashex
    Guest

Enzymy trawienne sa w jadzie , pajak wstrzykojac jad obezwladnia ofiare i trawi ja a nastepnie wysysa .....

Samael_
    Guest

Poza tym po co go w ogole tego pozbawiac.Pozbawiac czegos w co wyposazyla go natura...Jak dla mnie takie pomysly to niepotrzebne i bezcelowe okalecznaie pajaka...skoro po wylince agin od nowa.Rownie dobrze mozna mu wyrywac sukcesywnie odnoze :] Wszystko i tak pojdzie na marne :]

ir3k
    Guest

Według mnie jest to chora idea. Rozumiem takie zabiegi u węzy ale u pająków pierwsze słysze. Raczej nie jest to wykonywalne ale jeśli ktoś podjoł sie czegoś takiego hmhmhh sam nie wiem co powiedzieć. Po co mi taki pająk bez jadu. Głownie moze przez ten jad chodowla pająków ma w sobie pewien dreszczyk emocji.

Maniak
    Guest

Właśnie. Nie wiem po co chcecie kroić pająki i wyjmować z nich gruczoły. Co wam z tego przyjdzie? Przecież to nie ma żadnego praktycznego zastosowania.

chrzanu
    Guest

jest - możesz brać na ręce spinifera czy inne groźne :P

Majcher
    Guest

a wogole nikt nie mowi tu o krojeniu to sa rozkminki czysto teoretyczne a zaczolem je bo czasem w filmach wystepuja jadowite stworzenia i bylem ciekaw jak on chronia aktorow

PMajdan
    Guest

Jesli widzisz w filmie pajak na czyjejs rece - mozesz byc pewien... reka jest sztuczna, a pająk gumowy albo z włókna szklanego :P :P :P

soltys_szczecin
    Guest

heh - kiedys w malym ZOO slyszalem jak facet gadal cos o pająkach tonem glosu wielkiego znawcy - ze im TRZEBA wyrywać zęby jadowe heh ... ZGROZA !!!!

Uprawnienia umieszczania postów