Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Włoski

SHERON
    Guest

Włoski

Czytalem o dziłaniu włosków wyczesywanych przez ptaszniki. Ale jak działac zaraz po tym jesli sie tak stanie?? Czy zazycie wapna pomoże?? I czy pajaki do L4 moga juz wyczesywac te wloski pytam o takie bo narazie tylko największy jakiego posiadam to l4 :]

ketnip
    Guest

Re: Włoski

Tak zażycie wapna jest bardzo dobrym sposobem, ja zawsze tak robie, a co do wielkosci pająkow to oczywiscie ze takie małe mogą wyczesywac...

leviatan
    Guest

polecam jeszcze maske gazową, ew maske tlenową podłączoną do butli z tlenem dodatkowo całe umundurowanie nurka i jest SPOX

LoL

morda
    Guest

Zazwyczaj jak nie jesteś uczulony to po włoskach i tak się będziesz drapał jak oszalały. Ja po karmieniu wszystkiego zazwyczaj się cały drapie. Jak mi gienia, blondi i od biedy kędzior czymś posypie to już jest ciekawie...

xeper
    Guest

wiele razy pajączki mnei atakowaly, ale jeszcze nigdy nie oberwałem nie wiem czy to dzięki szkle czy poprostu nie trafiały

pozdr.

ziu
    Guest

posty w ktorych udziela sie pioprek sa super LOOOL
    Pioprek dziwi Cie zazywanie wapna, a chcesz kupowac rekawice do smithiego ;]]] WIELKIE LOOOL ;]

pac
    Guest

ja mam jakas wysypke po wloskach na palcach, ktora tak swedzi ze moze szlag trafic

X_v_X
    Guest

na mnie jak mój vagans L7 wyczesuje włoski to zwykle przez dwie seqndy robi się ciepło w rękę, ale żeby się drapać to ani razu jeszcez nie miałem takiej sytuacji...

... jak to mówią mnie nie klepią...

robert.p.
    Guest

Na swedzenie pomaga zazycie Cetalerginu lub innego tego typu srodka przed wiekszymi robotkami z pajaczkami.Pokrzywka i swedzenie jest o wiele mniejsze

Uprawnienia umieszczania postów