-
Re: Czym nakarmić Latrodectus Variolus ?
Tak to jest, jak sie zabiera za hodowle gatunkow o ktorych nie ma sie pojecia. Martwego nie ma co podawac, wdowie ofiara musi sie ruszac, inaczej nie zaatakuje, a wyplacze z sieci i zrzuci na ziemie. Jedyna szansa to muszki, skoczogonki, zywa ochotka ( chociarz ona sie kiepsko rusza ), daphnia ( dlugo sie nie porusza, ale sprobowac mozna ) czy cos, co mniej wiecej nazywa sie "szklarka" "szklirka" cos takiego.
-
przekrój maczniaka, lub daj pinke, lub kawałem owocówki.
I właśnie z tego powodu nie chciałem kupować wdowy :P
-
Chrzanu jak juz pisalem, martwy pokarm nie zda egzaminu
-
No ostro
Juz w sumie nie bede sie dopowiadal, bo juz wszystko wyjasnili Ci koledzy, ale mam tylko pytanie: Po co kupowales sobie pajaka, tym bardziej takiego, jakim jest wdowa, skoro nawet nie wiesz, jak sie karmi? It sux a bit.
-
Maly szpanik Atrax, maly szpanik ;>
-
dla szpanu :P.
Święta były i pieniądzów troszkę więcej wpadło niż zwykle i kupowałem co podpadło i tyle. Z drugiej strony może i można tym się pochwalić, ale nie znam za dużo osób które interesuje to co robię, jakie mam hobby. Poza tym dla większości moich znajomych to ja trzymam w domu tarantule
-
Dziękuję Panu Tomkowi_Nie i Ziebi'emu. za podpowiedź. Przekrojony mącznik mimo, iż 5 razy większy niż L.V. to jednak pajączek go ze smakiem zajada.
Nie ma to jak rada specjalisty Pana SPeCTeRa: "trupa nie ruszy" i trzymaj się tego dzielnie chłopku... .
Tak jak tego żeby mi dogadywać, boś najmądrzejszy... weeeeeeeeeeeeeeeeeeeź
-
ile kosztuje czarna wdowa>>>???...??
-
Moje wdowy martwych nie ruszaja, tak samo jak wdowy jednego znajomego, ktory z powodzeniem je mnozy.
Za to Ty jestes genialny, kupowal co popadnie, bo pieniadze byly, brawo.
Male wdowy sa niedrogie, zaleznie od gatunku juz od 15zl, starsze samice sa juz sporo drozsze.
-
juz mam odpowiednie robaczki i pajączek je je
Uprawnienia umieszczania postów