Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Czym nakarmić Latrodectus Variolus ?

X_v_X
    Guest

Czym nakarmić Latrodectus Variolus ?

Mam problem, bo zakupiłem sobie właśnie taką czarną wdowę, ale spodziewałem się, że będzie trochę większa, bo teraz jest wielkości połowy muszki owocówki, albo i to nie. I nie wiem co dać do zjedzenia, bo robaków nie mam w domu tym bardziej, że mamy styczeń. Nie chcę żeby padła, bo kiedyś w zimie tak modliszki sobie urządziłem

X_v_X
    Guest

Re: Czym nakarmić Latrodectus Variolus ?

wrzuciłem przed chwilą za wyro kawałek mięsa... ciekawe czy się zlezie robactwo...

ziu
    Guest

To sie najwpierw dowiaduje jaka wielkosc zwierzaka zalatwia pokarm, pomieszczenie i po problemie. A teraz jak jej nie zalatwisz jedzonka to niestety padnie. Daj muszke owocowke, albo przekroj ja na pol chodz latwo nie bedzie. albo idz do najblizszego zoologika moze cos beda mieli.

Tomek_Nie
    Guest

masz wyleg mącznika ? albo ukroj kawalek macznika lub pinki i daj pajaczkowi gdzies na pajeczyne jak glodny napewno zje .pozdrawiam

RMXUS
    Guest

poprostu moze w zoologiku beda mieli male swierszcze takiego lepiej pokroic :P albo wyleg siwerszczy.np ja mam wyleg ale do własnego uzytku.

Zibi
    Guest

Wycisnij odpowiednia ilosc maczniaka i po sprawie, troche brutalne, ale skuteczne.

Mariusz
    Guest

.. moze troche dziwne pytanie, ale dlaczego wybrales wlasnie czarna wdowe?
    Faktycznie Ci sie podoba, czy koniecznie chcesz miec jakiegos niebezpiecznego pajaka dla szpanu?

WeNsU
    Guest

wez i urwij czułkę swierszczowi pokroj na kawalki ....
    bedziesz mial cos malego czym sie naje...

marianex
    Guest

heheh jest dla rybek zooplankton (takie malutkie zyjatka) doskonale by sie nadawały cena - 60-80 gr

bachus
    Guest

W każdym zoologiku dostaniesz ochotkę dla rybek, jak nie to poszukaj w terrariach czy nie masz gdzieś skoczogonków, poważnie.

Uprawnienia umieszczania postów