-
Czym nakarmić Latrodectus Variolus ?
Mam problem, bo zakupiłem sobie właśnie taką czarną wdowę, ale spodziewałem się, że będzie trochę większa, bo teraz jest wielkości połowy muszki owocówki, albo i to nie. I nie wiem co dać do zjedzenia, bo robaków nie mam w domu tym bardziej, że mamy styczeń. Nie chcę żeby padła, bo kiedyś w zimie tak modliszki sobie urządziłem
-
Re: Czym nakarmić Latrodectus Variolus ?
wrzuciłem przed chwilą za wyro kawałek mięsa... ciekawe czy się zlezie robactwo...
-
To sie najwpierw dowiaduje jaka wielkosc zwierzaka zalatwia pokarm, pomieszczenie i po problemie. A teraz jak jej nie zalatwisz jedzonka to niestety padnie. Daj muszke owocowke, albo przekroj ja na pol chodz latwo nie bedzie. albo idz do najblizszego zoologika moze cos beda mieli.
-
masz wyleg mącznika ? albo ukroj kawalek macznika lub pinki i daj pajaczkowi gdzies na pajeczyne jak glodny napewno zje .pozdrawiam
-
poprostu moze w zoologiku beda mieli male swierszcze takiego lepiej pokroic :P albo wyleg siwerszczy.np ja mam wyleg ale do własnego uzytku.
-
Wycisnij odpowiednia ilosc maczniaka i po sprawie, troche brutalne, ale skuteczne.
-
.. moze troche dziwne pytanie, ale dlaczego wybrales wlasnie czarna wdowe?
Faktycznie Ci sie podoba, czy koniecznie chcesz miec jakiegos niebezpiecznego pajaka dla szpanu?
-
wez i urwij czułkę swierszczowi pokroj na kawalki ....
bedziesz mial cos malego czym sie naje...
-
heheh jest dla rybek zooplankton (takie malutkie zyjatka) doskonale by sie nadawały cena - 60-80 gr
-
W każdym zoologiku dostaniesz ochotkę dla rybek, jak nie to poszukaj w terrariach czy nie masz gdzieś skoczogonków, poważnie.
Uprawnienia umieszczania postów