Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 49

Wątek: Masz H.gigesa albo H herculesa ?? nie sądze :P:P

Baku
    Guest

Re: Masz H.gigesa albo H herculesa ?? nie sądze :P:P

a jakby ta firma sprzedałała myszy i mówiła ze szczury to terz było by ok ( pomijając wygląd )

nie ma mozliwości kupna herculesa bo nikt nie wie jak on wygląda ,, to tak jakbym powiedziął ,, sprzedam pająka gatunku " tazo pikapucha " i co bym nie wysłał będzie ok /// - nie boli cie to ze kupisz bubel ??

nie choduje karteczek , nawet nie podpisuje pająków ,,, ale chce wiedzieć co mam ,,, poprostu ...

a co do " napisał fgdzieś w interneciie ... " napisz do jakiegoś naukowca list / zadzwoń " ,,, np R.West , Państwo shultz chętnie odpisują z teego co wiem , - do kogo chcesz kto sie zna ,, niech ci powie czy da sie kupić herculesa ,,, - ja juz znam odpowiedz - a ty ??

Mały
    Guest

Baku napisał(a):

> a co do " napisał fgdzieś w interneciie ... " napisz do
    > jakiegoś naukowca list / zadzwoń " ,,, np R.West , Państwo
    > shultz chętnie odpisują z teego co wiem , - do kogo chcesz kto
    > sie zna ,, niech ci powie czy da sie kupić herculesa ,,, - ja
    > juz znam odpowiedz - a ty ??

Dobra Baku, ale nie to jest od dawna o3wiste.... !!!!!
    Tak samo, ze nikt z tego forum nie ma na sprzedaz Pterinochilus spinifer a jak wejdziesz na forum sprzedam to kupisz... zadna nowosc... :///

Baku
    Guest

to było zanim sie dowiedziałem o tym , i upewniłem sie ze to jest wiarygodne ,, teraz juz nie napisze ze mam gigesa - jeszcze tylko w ofercie na stronie zmienie ,,,

teraz będe pisał h.sp"giges" i uwazam ze to będzie bardziej w poządku ...

spinifera terz nie sprzedaje , ale o spiniferach i mamilatusach była kampania i nikomu nie przeszkadząło , tylko gigesy herkulesy nagle zaczeły :P:P:P

,, spiniferów nie sprzedaje .. sprzedaje p.m"RCF" ewentualnie red form albo usambra ( bo hyba mozna tego uzywać ale czytałem coś osatnio ze usambra wsumie ter znie jest ok - ale to tak tylko gdzieś było wspomniane )

dięki wiem ze jesteśmy zajebiści ,, ty terz jesteś :P:P:P

Baku
    Guest

sądze ze mu hodziło o Wirtha właśnie ,,, ale sam mam problem z innym wymówieniem nisz "wright" - jakos tak mi sie kojazy :P

o nim właśnie myśle aby wysyłać ,, z tego co wiem jest taka mozliwość , i ze nieodpłatnie oznaczają ,, w ramach praktyk/ badań ... nie wiem nie wazne :P:P

Mały
    Guest

Baku napisał(a):

> teraz będe pisał h.sp"giges" i uwazam ze to będzie bardziej w
    > poządku ...

To juz lepiej pisz Hysterocrates sp. 'gigas'

> spinifera terz nie sprzedaje , ale o spiniferach i
    > mamilatusach była kampania i nikomu nie przeszkadząło , tylko
    > gigesy herkulesy nagle zaczeły :P:P:P

Nie tyle nie przeszkadzalo co poprostu nie dziala i tutaj takze nie spodziewam sie innej reakcji... sprawdzone z autopsji

Baku
    Guest

bo wiem ( wierze w to ) ze jak piszesz spinifer tochodzi ci o te pomarańczowe paskudy ... .. ale o tym było to muwione duzo i głośno ,, nawet pamientam z epod działem był podpis coś o murinusach ze nie ma mamilatusów itp ...

ja ter znie kaze nikomu w ofercie zmieniać z herkulesów na kij wie co ,, poprostuinformuje o sprawie bo wiele osub o tym nie wie ,, przepraszam jak to was boli ... nie sądziłem ze hercules jest tak drarzliwym tematem ,,

Hwarang
    Guest

Baku napisał(a):

> bo sytuacja jest teraz taka ze dotajecie hybrydy albo inny
    > gatunek ,, a to tak jakbym wam zamiast bohemei wysłał vagans
    > albo ich hybryde :P:P

Sory, ale poki co nie doczytalem sie zadnycjh dowodow. To tak jakbym powiedzial, ze smithi to nie smithi i macie ja wykreslic ze spisow, bo prawdziwej smithi nie ma.
    Nie doczytalem watku do konca, ale poki co to jest Twoje haslo i juz, niby czemu mamy sie do niego dostosowywac?

madOx
    Guest

morda>>Zobacznie sobie mojego. Kupiony niby jako prawdziwy hercules - a jest rudy!

Moj jest czarny, koncowki przednich odnozy sa troszke jasniejsze. Ma okolo 2,5cm(z odnozami)

Baku
    Guest

<a href="http://www.birdspiders.com/contact.html> PO DOWODY KLIKAJ ,,, </a>

Baku
    Guest

hyba crassipepsi bedzie :P:P:P

Uprawnienia umieszczania postów