-
Re: rozbrajajacy opis kedziora:)
łehehehe ludzie to maja nasrane we łbie
-
-
Wiecie ja wam powiem tak:
Zrozumiem wszystko nadawanie ptasznikom imion Kazia też ujdzie (jako imie) ale ten opis co ten pająk im zrobił że go biorą na spacery to chyba za kare...
p.s. to założycielka strony pupile.com (czy jakoś tak) no jeżeli takie opisy są na stronach internetowych to polska terrarystka rozwinie sie do tego stopnia że ludzie będą karmic pająki butelką ze smoczkiem a do L3 woźić w wózku i ubierać w śpioszki dla dzieci. A to kolejne zdjęcie internauty To terrarium troche z duże co nie.
-
Awi przeciez Ty sie nie znasz i pewnie mnie wkrecasz z ta Lasiodora Gosc z Iławy taka ma i nie kłóc sie z nim,bo on znawca jest przeciez - o chelicerach to on nic nie wie,ale za to wie za to co to wysysacz poziomy
-
Buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, jak czytałem ten tekst to myślem że spadnę z krzesła, ale z drugiej strony naprawdę szkoda pajączka, przecież on się męczy...
-
Kaziu.pupile.com
nieno to już przegięcie jadowity straszyk
23 października 2004 - ~MAJKA (GOŚĆ)
ja tam miałam kiedyś straszyka afrykańskiego taki cały w kolce i jadowity no a tarantula,ptasznik itp szczegulnięmi się marzy
-
zaczynam się bać... że jak kogoś takiego spotkam to umrę z powodu niepowstrzymanego i niekontrolowanego śmiechu
"Istotnie , obawa śmierci jest najkomiczniejszym zludzeniem jakiemu od tylu wieków ulega ludzkość . Dzicy boją się pioruna , huku broni palnej , nawet zwierciadła , a my , niby cywilizowani , lękamy się śmierci !" - B.Prus "Lalka"
-
a może jeszcze laske robi??
-
kozackie:d:d:d:d:d no i oczywiscie znajdzie swoich nasladowcow, ktorzy beda wyprowadzac swoje ptaszniki na spacer <brawo>
-
Re: ZAJRZYJCIE !!!
Mylisz sie rowniez co do dostepnosci L.cristata w polsce - mozna kupic bez wiekszego problemu
Uprawnienia umieszczania postów