Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 42

Wątek: rozbrajajacy opis kedziora:)

AGAM
    Guest

Re: rozbrajajacy opis kedziora:)

jak dziewczyna ma dobry kontakt z pajakiem to tylko pozazdroscić :/ ale niech sie nie bierze za opisy........

Chytrus
    Guest

jednak boga nie ma, skoro nie grzmi !!!!!!!!!!!!!!

bachus
    Guest

ZAJRZYJCIE !!!

Zajrzyjcie koniecznie na tą stronkę do działu pająki, nie jeden taki mądry się tam znajdzie. Tragedia.

cytat jakiś:

Musisz mu dać imię =), płeć też ma, dowiesz się z czasem jaką. On/ Ona jest taki śliczny/śliczna że ją to tylko wycałowac w te jej jescze dobrze nie owłosione palczatki (łapki, odnóża). Mojego pajączka, ptaszniczka to ja zawsze całuję...lubi to . Aniu masz gwarancję, że bedę stałym bywalcem.

wilczor
    Guest

Re: ZAJRZYJCIE !!!

i jeszcze to.

16 grudnia 2004 - ~TRYNKA (GOŚĆ)
    Uważam , że pająk jest super! Sama miałam kiedyś pająka , ale inną rasę... Tarantulę Ukraińską. Strasznie się do niej przywiązałam , ale mama kazał mi ją oddać , bo uważała , że moja Diara jest niebezpieczna! Co za absurt!

Yeter
    Guest

Ludzie, ludzie...a jak ona ma racje a my sie zle opiekujemy ptasznikami ?? :]]] Dobra, na powaznie, żebra mnie bolą po malym wypadku, ale usmialem sie jak głupi. Tekst ze snem mnie rozłożył. Szkoda tylko pajaka

bachus
    Guest

Stefan

stefan5.pupile.com

Opis pupila:
    ma 8 nog zreszta widac na zdjeciu nielubi jak sie go drapie za 4 okiem.

Rasa pupila:
    brachypelma

Pupil urodził się:
    2003

----------------------------------

Ciekawe czy pająki są jadalne i jak smakują...

------------------------

Ciekawe czemu go chcesz sprzedać...? Czyżby to byl samiec i już bedzie zychał... Wkoncu samiec zyje 3 lata. A samiczka jest troche wieksza... Troche juz wychowalem kędziezawych ptaszników i wiem co mówie.

[ten gość wie co mówi]

-------------------------------------------

Dobra z nudów to bym tu każdy prawie komentarz napisał, powinni to umieścić w dziale - ciemne strony terrarystyki :P Albo w przykrych doświadczeniach, ehhh...

Majcher
    Guest

mi juz dwa zebra pekly od smiechu ale juz mam nowa ulubine forum terrarystyczne

xeper
    Guest

haha

Samael_
    Guest

Zajrzałem i musze przyznac,ze jestem w niezłym szoku :/Ludzie zajmuja sie pajkami i nie maja o nich zielonego pojecia - zgroza !!Poza tym imiona dla pajaków...hahhaahhaNajlepszy jest pajak - Kazik..wyglada na Acantosurrie geniculate,ale twardo jest napisane ,ze to brachypelma lol Jesli sie myle niech mnie ktos wyprostuje :]Potwierdza sie stara reguła - głupich nie sieja....

Samael_
    Guest

Małe sprostowanko...nie spojrzałem na to zdjecie co trzeba gosc nie napisał ze to brachypelma tylko ptasznik - zwracam mu honor :]

Uprawnienia umieszczania postów