-
Re: rozbrajajacy opis kedziora:)
jak dziewczyna ma dobry kontakt z pajakiem to tylko pozazdroscić :/ ale niech sie nie bierze za opisy........
-
jednak boga nie ma, skoro nie grzmi !!!!!!!!!!!!!!
-
ZAJRZYJCIE !!!
Zajrzyjcie koniecznie na tą stronkę do działu pająki, nie jeden taki mądry się tam znajdzie. Tragedia.
cytat jakiś:
Musisz mu dać imię =), płeć też ma, dowiesz się z czasem jaką. On/ Ona jest taki śliczny/śliczna że ją to tylko wycałowac w te jej jescze dobrze nie owłosione palczatki (łapki, odnóża). Mojego pajączka, ptaszniczka to ja zawsze całuję...lubi to . Aniu masz gwarancję, że bedę stałym bywalcem.
-
Re: ZAJRZYJCIE !!!
i jeszcze to.
16 grudnia 2004 - ~TRYNKA (GOŚĆ)
Uważam , że pająk jest super! Sama miałam kiedyś pająka , ale inną rasę... Tarantulę Ukraińską. Strasznie się do niej przywiązałam , ale mama kazał mi ją oddać , bo uważała , że moja Diara jest niebezpieczna! Co za absurt!
-
Ludzie, ludzie...a jak ona ma racje a my sie zle opiekujemy ptasznikami ?? :]]] Dobra, na powaznie, żebra mnie bolą po malym wypadku, ale usmialem sie jak głupi. Tekst ze snem mnie rozłożył. Szkoda tylko pajaka
-
Stefan
stefan5.pupile.com
Opis pupila:
ma 8 nog zreszta widac na zdjeciu nielubi jak sie go drapie za 4 okiem.
Rasa pupila:
brachypelma
Pupil urodził się:
2003
----------------------------------
Ciekawe czy pająki są jadalne i jak smakują...
------------------------
Ciekawe czemu go chcesz sprzedać...? Czyżby to byl samiec i już bedzie zychał... Wkoncu samiec zyje 3 lata. A samiczka jest troche wieksza... Troche juz wychowalem kędziezawych ptaszników i wiem co mówie.
[ten gość wie co mówi]
-------------------------------------------
Dobra z nudów to bym tu każdy prawie komentarz napisał, powinni to umieścić w dziale - ciemne strony terrarystyki :P Albo w przykrych doświadczeniach, ehhh...
-
mi juz dwa zebra pekly od smiechu ale juz mam nowa ulubine forum terrarystyczne
-
-
Zajrzałem i musze przyznac,ze jestem w niezłym szoku :/Ludzie zajmuja sie pajkami i nie maja o nich zielonego pojecia - zgroza !!Poza tym imiona dla pajaków...hahhaahhaNajlepszy jest pajak - Kazik..wyglada na Acantosurrie geniculate,ale twardo jest napisane ,ze to brachypelma lol Jesli sie myle niech mnie ktos wyprostuje :]Potwierdza sie stara reguła - głupich nie sieja....
-
Małe sprostowanko...nie spojrzałem na to zdjecie co trzeba gosc nie napisał ze to brachypelma tylko ptasznik - zwracam mu honor :]
Uprawnienia umieszczania postów